آموزشی

آماده سازی خمیر در پخت نان

آماده سازی خمیر در پخت نان
۱۴ شهریور ۱۳۹۷
9864 0

تاثیر آماده سازی خمیر در پخت نان کی از مراحل مهم در فرآیند تولید نان، آماده کردن خمیر است ، زیرا کیفیت محصول نهایی تحت تاثیر آن قرار دارد. چنانچه خمیر تهیه و آماده شده دارای عیوبی باشد و یا بر اساس اصول صحیح تهیه نگردد، کمتر می توان در مراحل مختلف تولید(مانند استراحت خمیر، […]

ادامه مطلب


آموزشی

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه
۲۲ مرداد ۱۳۹۷
69176 0

به طور کلی مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه یا صنعتی چگونه است؟ به طور کلی روش های تولید نان در دو سیستم طبقه بندی می شوند: ۱- سیستم غیر پیوسته که در آن مراحل مختلف تولید نان به طور جدا از یکدیگر صورت گرفته و در برخی از مراحل عملیات فرآیند […]

ادامه مطلب


آموزشی

تقسیم و طبقه بندی نان

تقسیم و طبقه بندی نان
۱۴ مرداد ۱۳۹۷
5774 0

تقسیم بندی و طبقه بندی نان در طی تاریخ انواع و فرم های مختلف نان تهیه گردیده است. این تنوع در اثر مواد اولیه، اندازه، وزن و فرم و سرانجام روشهای مختلف تهیه خمیر و نان بوجود آمد. کاربرد مواد افزودنی مانند چربی، شکر، فرآورده های لبنی، میوه ها، کاکائو و قهوه باعث ایجاد تنوع […]

ادامه مطلب


آموزشی

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه
۰۸ مرداد ۱۳۹۷
5549 0

پخت نان به روش مکانیزه! نان های حجیم و نمیه حجیم و مسطح چیست؟ نان تهیه شده به روش مکانیزه به نانی اطلاق میشود که کلیه مراحل تهیه خمیر و تولید نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد. نان صنعتی که در پی انقلاب صنعتی و برای پاسخگویی به نیازهای غذایی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی
۲۲ تیر ۱۳۹۷
2363 0

ویژگی های استاندارد نان های تهیه شده به روش سنتی چیست؟ رنگ نان رنگ نان باید دارای رنگ طبیعی ویژه به خود بوده و سوختگی غیر عادی نداشته باشد. پخت نان نان باید دارای پخت کافی و یک نواخت بوده و حالت خمیری نداشته باشد. سعی نمایید از نانهایی که زمان پخت آنها کمتر از […]

ادامه مطلب


آموزشی

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش
۱۲ تیر ۱۳۹۷
104248 2

طرز تهیه و آموزش پخت نان لواش(Lavash) چگونه است؟ نان لواش در بسیاری از مناطق کشور بویژه تهران و روستاها مصرف بالایی دارد. این نان معمولا بسیار سفید بوده و به صورت بسیار نازک به شکل بیضی به طول تقریبی ۷۰-۶۰ سانتیمتر ، عرض ۴۰-۳۰ سانتیمتر و ضخامت ۲/۵-۲ میلیمتر تهیه می شود. بافت داخلی […]

ادامه مطلب