آموزشی

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه
۲۲ مرداد ۱۳۹۷
4150 0

به طور کلی مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه یا صنعتی چگونه است؟ به طور کلی روش های تولید نان در دو سیستم طبقه بندی می شوند: ۱- سیستم غیر پیوسته که در آن مراحل مختلف تولید نان به طور جدا از یکدیگر صورت گرفته و در برخی از مراحل عملیات فرآیند […]

ادامه مطلب


آموزشی

تقسیم و طبقه بندی نان

تقسیم و طبقه بندی نان
۱۴ مرداد ۱۳۹۷
1759 0

تقسیم بندی و طبقه بندی نان در طی تاریخ انواع و فرم های مختلف نان تهیه گردیده است. این تنوع در اثر مواد اولیه، اندازه، وزن و فرم و سرانجام روشهای مختلف تهیه خمیر و نان بوجود آمد. کاربرد مواد افزودنی مانند چربی، شکر، فرآورده های لبنی، میوه ها، کاکائو و قهوه باعث ایجاد تنوع […]

ادامه مطلب


آموزشی

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه
۰۸ مرداد ۱۳۹۷
1765 0

پخت نان به روش مکانیزه! نان های حجیم و نمیه حجیم و مسطح چیست؟ نان تهیه شده به روش مکانیزه به نانی اطلاق میشود که کلیه مراحل تهیه خمیر و تولید نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد. نان صنعتی که در پی انقلاب صنعتی و برای پاسخگویی به نیازهای غذایی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی
۲۲ تیر ۱۳۹۷
808 0

ویژگی های استاندارد نان های تهیه شده به روش سنتی چیست؟ رنگ نان رنگ نان باید دارای رنگ طبیعی ویژه به خود بوده و سوختگی غیر عادی نداشته باشد. پخت نان نان باید دارای پخت کافی و یک نواخت بوده و حالت خمیری نداشته باشد. سعی نمایید از نانهایی که زمان پخت آنها کمتر از […]

ادامه مطلب


آموزشی

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش
۱۲ تیر ۱۳۹۷
25412 0

طرز تهیه و آموزش پخت نان لواش(Lavash) چگونه است؟ نان لواش در بسیاری از مناطق کشور بویژه تهران و روستاها مصرف بالایی دارد. این نان معمولا بسیار سفید بوده و به صورت بسیار نازک به شکل بیضی به طول تقریبی ۷۰-۶۰ سانتیمتر ، عرض ۴۰-۳۰ سانتیمتر و ضخامت ۲/۵-۲ میلیمتر تهیه می شود. بافت داخلی […]

ادامه مطلب


آموزشی

آموزش و روش پخت نان بربری

آموزش و روش پخت نان بربری
۰۷ تیر ۱۳۹۷
11431 1

طرز تهیه و آموزش پختن نان بربری(barbari) سنتی چگونه است؟ ﻧﺎن ﺑﺮﺑﺮی ﺑﻪ ﻧﺎن ﻓﺮ ﭘﺰی ﻫﻢ ﻣﻌﺮوف اﺳﺖ. ﻏﯿﺮ از ﺗﻬﺮان ﻧﺎن ﻋﻤﺪه ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮر ﻫﻢ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ نان بربری نانی است به طول ۹۰-۷۵ سانتیمتر، عرض ۳۰-۲۰ و ضخامت ۲-۱/۵ سانتیمتر میباشد. سطح نان دارای شیارهای نسبتا منظم با فاصله […]

ادامه مطلب