طرز تهیه و روش پخت نان تافتون

نان تافتون سنتی چیست و چگونه پخت میشود؟ نان تافتون طبق تعریف استاندارد ملی شماره ۵۸۰۸ ایران نانی گرد و نازك با قطر حدود ۵۰-۴۰ سانتیمتر و ضخامت حدود ۵-۳ میلی متر میباشد. این نان ضخیم تر از لواش و نازک تر از بربری و سنگک می باشد. سطح تافتون مشبک بوده و دارای منافذ […]




روش پخت نان سنگک سنتی

طرز تهیه و روش پخت نان سنگک سنتی

نان سنگک سنتی چگونه پخت میشود؟ در این مطلب به شما روش تهیه و پخت نان سنگک را آموزش میدهیم اما قبل از هر یز توصیه میکنیم مطلب “تاریخچه نان سنگک” را مطالعه کنید. طبق تعریف استاندارد ملی شماره ۶۹۴۳ ایران نان سنگک نان اصیل ایرانی است که در زمان صفویه به وجود آمده و […]




شرایط انجام تخمیر خمیر نان

تخمیر خمیر و شرایط آن انجام عمل تخمیر کامل بر روی خمیر در کیفیت خوراکی و تغذیه ای نان تاثیر زیادی دارد، به همین جهت باید شرایطی فراهم شود تا این عمل به خوبی صورت گیرد. شرایط انجام این عملیات عبارتند از: الف) ظرف: در مورد نان سنگک از تغارهای مخروطی ناقص ویژه از جنس […]




مخلوط کردن اجزای خمیر و تهیه خمیر

چگونگی تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر در این مطلب قصد آموزش تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر را داریم. برای مخلوط کردن اجزاء خمیر، متناسب با نوع نان از مخلوط کن ویژه استفاده می شود. دستگاه مخلوط کن خمیر سنگک نوعی مخلوط کن نیمه استوانه افقی به ابعاد تقریبی ۷۰ * ۱۸۰ […]




انتخاب مواد اولیه برای پخت نان

انتخاب مواد اولیه برای پخت نان

مواد اولیه برای پخت نان چیست؟   الف) آرد گندم: برای تولید هر یک از نان های سنتی نیاز به مواد اولیه ای مانند آرد با ویژگی های خاص آنها است، و بیشتر آرد تولیدی کارخانه های آردسازی کشور نیز براساس همین نیاز می باشد. ویژگی های کلی آردهای مورد نیاز برای تولید نان های […]




صفحه 1 از 351234...آخرین »

مطالب تنور

آرشیو


اطلاعات


شبکه های اجتماعی تنور

تلگرام: tanuor@
اینستاگرام: tanuor.ir

تغییر رنگ سایت

خوبه