انتخاب مواد اولیه برای پخت نان

انتخاب مواد اولیه برای پخت نان

مواد اولیه برای پخت نان چیست؟   الف) آرد گندم: برای تولید هر یک از نان های سنتی نیاز به مواد اولیه ای مانند آرد با ویژگی های خاص آنها است، و بیشتر آرد تولیدی کارخانه های آردسازی کشور نیز براساس همین نیاز می باشد. ویژگی های کلی آردهای مورد نیاز برای تولید نان های […]




ویژگی های خرید نان بصورت اینترنتی

ویژگی های خرید نان اینترنتی

خرید نان بصورت آنلاین و اینترنتی چه ویژگی هایی دارد؟ گسترش اینترنت و فضای مجازی در چند سال اخیر باعث شده است که کسب و کارهای اینترنتی زیادی شکل بگیرند و توسعه پیدا کنند. در ایران با کمی فاصله نسبت به کشور های اروپایی، خرید بصورت آنلاین جا افتاد و فرهنگ سازی شد و امروزه […]




صنعت نان استرالیا و مقایسه با ایران

صنعت نان در کشور استرالیا چگونه است؟ صنعت نان استرالیا بسیار گسترده و همچنین این کشور بزرگترین بازار تولید نان در منطقه است.(پس از صنعت گوشت، صنعت تولید نان و شیرینی پزی، دومین کارفرمای بزرگ این کشور در صنایع فرآورده های غذایی می باشد. بسته به نوع نان و شرکت تولید کننده آن، قیمت یک […]




پخت نان به روش های سنتی

پخت نان به روش های سنتی

پخت نان به روش های سنتی و مراحل آن! پخت موجب به دست آمدن نان سبک با حالت اسفنجی، مطبوع و خوشمزه و قابل هضم از خمیر می شود، تغییراتی که در طی عمل پخت در خمیر ایجاد می شود متنوع و پیچیده است که می توان به طور کلی آنها را به صورت زیر […]




نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا

نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا

صنعت نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا چگونه است؟ در مراکش و آفریقای شمالی نان گردی که چهار اینچ طول دارد و از قبل در روغن خوابانده می شود طرفداران زیادی دارد .همچنین نان رقیف قوت غالب در غذای مراکشی ها است و متشکل از چندین لایه نان پخته شده است. همچنین در […]




صفحه 1 از 351234...آخرین »

مطالب تنور

آرشیو


اطلاعات


شبکه های اجتماعی تنور

تلگرام: tanuor@
اینستاگرام: tanuor.ir

تغییر رنگ سایت

خوبه