دانستنی ها

صنعت نان در کشورهای اروپایی

صنعت نان در کشورهای اروپایی
۰۶ بهمن ۱۳۹۶
797 0

صنعت نان در آلمان چگونه است؟ آلمان یکی از کشورهایی است که بیشترین تنوع نان در سراسر جهان را دارند. طبق اطلاعات موجود دارای بیش از ۱۶۰۰۰ نانوایی صنعتی است و بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ نوع نان و بیش از ۱۰۰۰ نوع رولت کوچک و نان شیرینی در این کشور طبخ می گردد که تعدادی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

دلايل كاهش مصرف نان چیست؟

دلايل كاهش مصرف نان چیست؟
۰۱ بهمن ۱۳۹۶
425 0

دلایل كاهش مصرف نان چیست؟ به نقل از دکتر لطفعلی بخشی درباره کاهش مصرف نان: برخی از دوستان یکی از دلایل این امر را افزایش فقر فرض كرده اند كه این موضوع نیازمند كار تحقیقاتی بیشتری است.   من موارد زیر را از دلایل كاهش مصرف نانهای سنتی در كشور میدانم: ۱- با افزایش قیمت، […]

ادامه مطلب


آموزشی

صنعت نان در ترکیه

صنعت نان در ترکیه
۲۷ دی ۱۳۹۶
2667 0

صنعت نان در ترکیه چگونه است؟ انواع نان مصرفی در ترکیه چیست؟ مصرف سرانه نان در جهان به طور متوسط ۳۰۳ – ۴۱ کیلوگرم در سال می باشد که سرانه مصرف نان در ترکیه ۲۱۰-۱۸۰ کیلوگرم در سال می باشد. نتایج تحقیقات نشان می دهد، میانگین سرانه مصرف نان می باشد که به میزان ۲۳۳/۴۶ […]

ادامه مطلب


آموزشی

تعریف و ویژگی های سبوس گندم

تعریف و ویژگی های سبوس گندم
۲۲ دی ۱۳۹۶
1721 2

سبوس گندم چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ سبوس گندم به عنوان یك فیبر نامحلول حاوی مواد مغذی زیادی است كه با ورود به آرد میتواند ارزش غذایی نان مصرفی را به شرط رعایت اصول لازم در فرآیند پخت ارتقاء دهد. مقدار سبوس آرد كه تابعی از درصد درجه استخراج آرد میباشد، عاملی مهم در […]

ادامه مطلب


آموزشی

تفاوت صنعت نان در کشور مالزی و ایران

تفاوت صنعت نان در کشور مالزی و ایران
۱۶ دی ۱۳۹۶
718 0

صنعت نان در کشور مالزی چگونه است؟ جهت آشنایی خوانندگان در مورد تفاوت صنعت نان در کشورهای آسیایی با کشور ما به تفاوت صنعت نان در کشور مالزی و ایران اشاره می کنیم. در کشور مالزی، نان به عنوان بهترین و مردم پسندترین جانشین برای برنج(غذای اصلی مالزیایی ها) شناخته شده است. صنعت نان در […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان بخار پز شده چینی + فیلم

نان بخار پز شده چینی + فیلم
۰۵ دی ۱۳۹۶
1682 0

نان بخار پز شده چینی نان بخار پز شده چینی محصولی است که از تخمیر (ور آمدن) آرد گندم و بوسیله بخار پخته می شود. گفته شده است که این نان بیش از ۱۵۰۰ سال پیش در چین و در دوران سلسله هان پخته و تولید می گردید. در طول قرنها نان بخار پز شده […]

ادامه مطلب