آموزشی

مخلوط کردن اجزای خمیر و تهیه خمیر

مخلوط کردن اجزای خمیر و تهیه خمیر
۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
10576 0

چگونگی تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر در این مطلب قصد آموزش تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر را داریم. برای مخلوط کردن اجزاء خمیر، متناسب با نوع نان از مخلوط کن ویژه استفاده می شود. دستگاه مخلوط کن خمیر سنگک نوعی مخلوط کن نیمه استوانه افقی به ابعاد تقریبی ۷۰ * ۱۸۰ […]

ادامه مطلب


آموزشی

انتخاب مواد اولیه برای پخت نان

انتخاب مواد اولیه برای پخت نان
۲۶ فروردین ۱۳۹۷
1359 0

مواد اولیه برای پخت نان چیست؟   الف) آرد گندم: برای تولید هر یک از نان های سنتی نیاز به مواد اولیه ای مانند آرد با ویژگی های خاص آنها است، و بیشتر آرد تولیدی کارخانه های آردسازی کشور نیز براساس همین نیاز می باشد. ویژگی های کلی آردهای مورد نیاز برای تولید نان های […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

ویژگی های خرید نان اینترنتی

ویژگی های خرید نان اینترنتی
۱۶ اسفند ۱۳۹۶
571 0

خرید نان بصورت آنلاین و اینترنتی چه ویژگی هایی دارد؟ گسترش اینترنت و فضای مجازی در چند سال اخیر باعث شده است که کسب و کارهای اینترنتی زیادی شکل بگیرند و توسعه پیدا کنند. در ایران با کمی فاصله نسبت به کشور های اروپایی، خرید بصورت آنلاین جا افتاد و فرهنگ سازی شد و امروزه […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

صنعت نان استرالیا و مقایسه با ایران

صنعت نان استرالیا و مقایسه با ایران
۱۲ اسفند ۱۳۹۶
646 0

صنعت نان در کشور استرالیا چگونه است؟ صنعت نان استرالیا بسیار گسترده و همچنین این کشور بزرگترین بازار تولید نان در منطقه است.(پس از صنعت گوشت، صنعت تولید نان و شیرینی پزی، دومین کارفرمای بزرگ این کشور در صنایع فرآورده های غذایی می باشد. بسته به نوع نان و شرکت تولید کننده آن، قیمت یک […]

ادامه مطلب


آموزشی

پخت نان به روش های سنتی

پخت نان به روش های سنتی
۰۱ اسفند ۱۳۹۶
7899 0

پخت نان به روش های سنتی و مراحل آن! پخت موجب به دست آمدن نان سبک با حالت اسفنجی، مطبوع و خوشمزه و قابل هضم از خمیر می شود، تغییراتی که در طی عمل پخت در خمیر ایجاد می شود متنوع و پیچیده است که می توان به طور کلی آنها را به صورت زیر […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا

نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا
۲۱ بهمن ۱۳۹۶
846 0

صنعت نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا چگونه است؟ در مراکش و آفریقای شمالی نان گردی که چهار اینچ طول دارد و از قبل در روغن خوابانده می شود طرفداران زیادی دارد .همچنین نان رقیف قوت غالب در غذای مراکشی ها است و متشکل از چندین لایه نان پخته شده است. همچنین در […]

ادامه مطلب