آموزشی

آماده سازی آرد و الک آرد نان

آماده سازی آرد و الک آرد نان
۲۸ مهر ۱۳۹۷
178 0

آماده سازی آرد و الک آرد نان و شیرینی در فرایند پخت برای آماده سازی آرد و دستیابی به کیفیت مطلوب می بایست ابتدا نسبت به الک کردن آرد اقدام نمود. با وجودی که گندم در کارنجات تهیه آرد تمیز می شود، ممکن است در هنگام کیسه گیری و مراحل انبارداری برخی از ناخالصی ها(مانند […]

ادامه مطلب


آموزشی

آماده سازی خمیر در پخت نان

آماده سازی خمیر در پخت نان
۱۴ شهریور ۱۳۹۷
446 0

تاثیر آماده سازی خمیر در پخت نان کی از مراحل مهم در فرآیند تولید نان، آماده کردن خمیر است ، زیرا کیفیت محصول نهایی تحت تاثیر آن قرار دارد. چنانچه خمیر تهیه و آماده شده دارای عیوبی باشد و یا بر اساس اصول صحیح تهیه نگردد، کمتر می توان در مراحل مختلف تولید(مانند استراحت خمیر، […]

ادامه مطلب


آموزشی

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه

مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه
۲۲ مرداد ۱۳۹۷
420 0

به طور کلی مراحل تولید و پخت نان با روش ها مکانیزه یا صنعتی چگونه است؟ به طور کلی روش های تولید نان در دو سیستم طبقه بندی می شوند: ۱- سیستم غیر پیوسته که در آن مراحل مختلف تولید نان به طور جدا از یکدیگر صورت گرفته و در برخی از مراحل عملیات فرآیند […]

ادامه مطلب


آموزشی

تقسیم و طبقه بندی نان

تقسیم و طبقه بندی نان
۱۴ مرداد ۱۳۹۷
339 0

تقسیم بندی و طبقه بندی نان در طی تاریخ انواع و فرم های مختلف نان تهیه گردیده است. این تنوع در اثر مواد اولیه، اندازه، وزن و فرم و سرانجام روشهای مختلف تهیه خمیر و نان بوجود آمد. کاربرد مواد افزودنی مانند چربی، شکر، فرآورده های لبنی، میوه ها، کاکائو و قهوه باعث ایجاد تنوع […]

ادامه مطلب


آموزشی

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه

انواع نان تهیه شده به روش مکانیزه
۰۸ مرداد ۱۳۹۷
317 0

پخت نان به روش مکانیزه! نان های حجیم و نمیه حجیم و مسطح چیست؟ نان تهیه شده به روش مکانیزه به نانی اطلاق میشود که کلیه مراحل تهیه خمیر و تولید نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد. نان صنعتی که در پی انقلاب صنعتی و برای پاسخگویی به نیازهای غذایی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی

ویژگی های نان های تهیه شده به روش سنتی
۲۲ تیر ۱۳۹۷
352 0

ویژگی های استاندارد نان های تهیه شده به روش سنتی چیست؟ رنگ نان رنگ نان باید دارای رنگ طبیعی ویژه به خود بوده و سوختگی غیر عادی نداشته باشد. پخت نان نان باید دارای پخت کافی و یک نواخت بوده و حالت خمیری نداشته باشد. سعی نمایید از نانهایی که زمان پخت آنها کمتر از […]

ادامه مطلب