آموزشی

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
۱۶ فروردین ۱۳۹۸
241 0

دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول در مطالب قبلی، روند پخت نان را بررسی کردیم و در این مطلب ادامه بحث را دنبال میکنیم و برای تسلط بیشتر میتوانید مطالب قبل را مطالعه نمایید. وقعی که قطعات خمیر از دستگاه گردکن خارج گردید، در نتیجه فشار […]

ادامه مطلب


آموزشی

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
۱۹ اسفند ۱۳۹۷
309 0

تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده یا به عبارت دیگر چانه وزن شده از نظر فرم و شکل غیر منظم و سطوح آن غیر یکنواخت، چسبناک بوده و دارای منافذ زیادی می باشد. به طوری که گازها می توانند به آسانی از آن خارج گردند، به […]

ادامه مطلب


آموزشی

فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری

فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
۰۵ اسفند ۱۳۹۷
424 0

شکل دهی و چانه گیری خمیر و دستگاه های چانه گیر در مطالب قبلی به مرحله به مرحله پخت نان را آموزش داده و بررسی علمی کرده ایم و اکنون به مرحله فرم دهی و چانه گیری خمیر رسیده ایم و توصیه میکنیم مطالب قبلی را مطالعه کنید و به زودی ادامه مطالب در سایت […]

ادامه مطلب


آموزشی

پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها

پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
۰۶ بهمن ۱۳۹۷
616 0

پوک نمودن بیولوژیکی و فیزیکی و شیمایی و استفاده از اسید ها خمیری که قبلاً روی آن عملیات اولیه انجام گرفته است هنوز پوک نشده و در صورت پخت، نان سنگین، مرطوب و خمیری حاصل خواهد شد که قابلیت نگهداری و مزه آن در سطح پایینی قرار دارد. برای پوک و متخلخل کردن خمیر که […]

ادامه مطلب


آموزشی

روشهای عمل آوری و رسیدن خمیر

روشهای عمل آوری و رسیدن خمیر
۲۳ دی ۱۳۹۷
797 0

عمل آوری و رسیدن خمیر چیست و چه روش هایی دارد؟ پس از تهیه خمیر باید جهت عمل آوری یا رسیدن آن، به خمیر استراحت داد. در این مرحله خمیر آمادگی لازم برای فرم پذیری را پیدا نموده که اصطلاحاً به این حالت، رسیدن خمیر میگویند و پس از این مرحله، چانه فرم گرفته و […]

ادامه مطلب


آموزشی

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر
۱۶ دی ۱۳۹۷
453 0

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر خمیر در طی سه مرحله تشکیل می شود که طی این مراحل تغییر و تبدیل مواد صورت گرفته و منجر به قوام خمیر می شود. – مرحله اول تشکیل خمیر در این مرحله عمدتا ذرات آرد توسط آب مرطوب شده و باعث جذب آب خمیر در […]

ادامه مطلب