آموزشی

فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری

فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
۰۵ اسفند ۱۳۹۷
28377 0

شکل دهی و چانه گیری خمیر و دستگاه های چانه گیر در مطالب قبلی به مرحله به مرحله پخت نان را آموزش داده و بررسی علمی کرده ایم و اکنون به مرحله فرم دهی و چانه گیری خمیر رسیده ایم و توصیه میکنیم مطالب قبلی را مطالعه کنید و به زودی ادامه مطالب در سایت […]

ادامه مطلب


آموزشی

پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها

پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
۰۶ بهمن ۱۳۹۷
32393 1

پوک نمودن بیولوژیکی و فیزیکی و شیمایی و استفاده از اسید ها خمیری که قبلاً روی آن عملیات اولیه انجام گرفته است هنوز پوک نشده و در صورت پخت، نان سنگین، مرطوب و خمیری حاصل خواهد شد که قابلیت نگهداری و مزه آن در سطح پایینی قرار دارد. برای پوک و متخلخل کردن خمیر که […]

ادامه مطلب


آموزشی

روشهای عمل آوری و رسیدن خمیر

روشهای عمل آوری و رسیدن خمیر
۲۳ دی ۱۳۹۷
37240 0

عمل آوری و رسیدن خمیر چیست و چه روش هایی دارد؟ پس از تهیه خمیر باید جهت عمل آوری یا رسیدن آن، به خمیر استراحت داد. در این مرحله خمیر آمادگی لازم برای فرم پذیری را پیدا نموده که اصطلاحاً به این حالت، رسیدن خمیر میگویند و پس از این مرحله، چانه فرم گرفته و […]

ادامه مطلب


آموزشی

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر
۱۶ دی ۱۳۹۷
5153 0

مراحل تشکیل دهنده خمیر و مواد بهبود دهنده خمیر خمیر در طی سه مرحله تشکیل می شود که طی این مراحل تغییر و تبدیل مواد صورت گرفته و منجر به قوام خمیر می شود. – مرحله اول تشکیل خمیر در این مرحله عمدتا ذرات آرد توسط آب مرطوب شده و باعث جذب آب خمیر در […]

ادامه مطلب


آموزشی

مخلوط کردن و زدن خمیر در پخت نان

مخلوط کردن و زدن خمیر در پخت نان
۰۸ دی ۱۳۹۷
25709 0

آموزش مخلوط کردن و زدن خمیر و عوامل موثر در مدت زمان زدن خمیر در مراحل پخت نان مخلوط کردن و زدن خمیر سنگین ترین کار نانوایی است. در گذشته خمیر را توسط دست ورز داده و آن را آماده می کردند، اما امروزه در شهرهای بزرگ جهت تهیه وزدن خمیر از دستگاه های مخلوط […]

ادامه مطلب


آموزشی

آماده سازی آرد و الک آرد نان

آماده سازی آرد و الک آرد نان
۲۸ مهر ۱۳۹۷
26116 0

آماده سازی آرد و الک آرد نان و شیرینی در فرایند پخت برای آماده سازی آرد و دستیابی به کیفیت مطلوب می بایست ابتدا نسبت به الک کردن آرد اقدام نمود. با وجودی که گندم در کارنجات تهیه آرد تمیز می شود، ممکن است در هنگام کیسه گیری و مراحل انبارداری برخی از ناخالصی ها(مانند […]

ادامه مطلب