آموزشی

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش

آموزش طرز تهیه و پخت نان لواش
۱۲ تیر ۱۳۹۷
8666 0

طرز تهیه و آموزش پخت نان لواش(Lavash) چگونه است؟ نان لواش در بسیاری از مناطق کشور بویژه تهران و روستاها مصرف بالایی دارد. این نان معمولا بسیار سفید بوده و به صورت بسیار نازک به شکل بیضی به طول تقریبی ۷۰-۶۰ سانتیمتر ، عرض ۴۰-۳۰ سانتیمتر و ضخامت ۲/۵-۲ میلیمتر تهیه می شود. بافت داخلی […]

ادامه مطلب


آموزشی

آموزش و روش پخت نان بربری

آموزش و روش پخت نان بربری
۰۷ تیر ۱۳۹۷
2183 0

طرز تهیه و آموزش پختن نان بربری(barbari) سنتی چگونه است؟ ﻧﺎن ﺑﺮﺑﺮی ﺑﻪ ﻧﺎن ﻓﺮ ﭘﺰی ﻫﻢ ﻣﻌﺮوف اﺳﺖ. ﻏﯿﺮ از ﺗﻬﺮان ﻧﺎن ﻋﻤﺪه ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮر ﻫﻢ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ نان بربری نانی است به طول ۹۰-۷۵ سانتیمتر، عرض ۳۰-۲۰ و ضخامت ۲-۱/۵ سانتیمتر میباشد. سطح نان دارای شیارهای نسبتا منظم با فاصله […]

ادامه مطلب


آموزشی

طرز تهیه و روش پخت نان تافتون

طرز تهیه و روش پخت نان تافتون
۰۹ خرداد ۱۳۹۷
4589 1

نان تافتون سنتی چیست و چگونه پخت میشود؟ نان تافتون طبق تعریف استاندارد ملی شماره ۵۸۰۸ ایران نانی گرد و نازك با قطر حدود ۵۰-۴۰ سانتیمتر و ضخامت حدود ۵-۳ میلی متر میباشد. این نان ضخیم تر از لواش و نازک تر از بربری و سنگک می باشد. سطح تافتون مشبک بوده و دارای منافذ […]

ادامه مطلب


آموزشی

طرز تهیه و روش پخت نان سنگک سنتی

طرز تهیه و روش پخت نان سنگک سنتی
۰۲ خرداد ۱۳۹۷
3370 1

نان سنگک سنتی چگونه پخت میشود؟ در این مطلب به شما روش تهیه و پخت نان سنگک را آموزش میدهیم اما قبل از هر یز توصیه میکنیم مطلب “تاریخچه نان سنگک” را مطالعه کنید. طبق تعریف استاندارد ملی شماره ۶۹۴۳ ایران نان سنگک نان اصیل ایرانی است که در زمان صفویه به وجود آمده و […]

ادامه مطلب


آموزشی

شرایط انجام تخمیر خمیر نان

شرایط انجام تخمیر خمیر نان
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
452 1

تخمیر خمیر و شرایط آن انجام عمل تخمیر کامل بر روی خمیر در کیفیت خوراکی و تغذیه ای نان تاثیر زیادی دارد، به همین جهت باید شرایطی فراهم شود تا این عمل به خوبی صورت گیرد. شرایط انجام این عملیات عبارتند از: الف) ظرف: در مورد نان سنگک از تغارهای مخروطی ناقص ویژه از جنس […]

ادامه مطلب


آموزشی

مخلوط کردن اجزای خمیر و تهیه خمیر

مخلوط کردن اجزای خمیر و تهیه خمیر
۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
3346 0

چگونگی تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر در این مطلب قصد آموزش تهیه خمیر و مخلوط کردن اجزای خمیر را داریم. برای مخلوط کردن اجزاء خمیر، متناسب با نوع نان از مخلوط کن ویژه استفاده می شود. دستگاه مخلوط کن خمیر سنگک نوعی مخلوط کن نیمه استوانه افقی به ابعاد تقریبی ۷۰ * ۱۸۰ […]

ادامه مطلب