آموزشی

دستگاه پخت نان یا تنور های سنتی؟

دستگاه پخت نان یا تنور های سنتی؟
۱۸ اسفند ۱۳۹۵
28438 5

آیا پخت نان با تنور های سنتی بهتر است یا دستگاه های پخت نان؟ به طور کلی عوامل تاثیر گذار بر کیفیت نان عبارتند از مواد اولیه، نیروی انسانی و شرایط فنی و بهداشتی؛ از این رو در این بخش از گزارش، نقش این عوامل در فرایند تولید نان به روش سنتی و مکانیزه و […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

نانوایان ملزم به پخت نان سبوس دار هستند

نانوایان ملزم به پخت نان سبوس دار هستند
۱۷ اسفند ۱۳۹۵
2074 0

نانوایان ملزم به استفاده از سبوس در نان هستند بهروز اکرمی ظهر سه شنبه سه اسفند ۹۵ در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان با اشاره به کیفیت نان در بندرعباس و لزوم استفاده از آرد سبوس دار در آن، عنوان کرد: نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

قیمت و نرخ نان منصفانه نیست!

قیمت و نرخ نان منصفانه نیست!
۱۶ اسفند ۱۳۹۵
2107 0

راه نجات نانوایان اعلام منصفانه نرخ نان است بهنام اسماعیل‌زاده رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل گفت: استان اردبیل با ۶۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۵۰۰ نانوایی فعال دارد که متاسفانه بیش از ۸۰۰ واحد مازاد بر نیاز است و وقتی بابت ازدیاد واحدها به مسئولین اعتراض می‌کنیم می‌گویند هدف از احداث واحد جدید اشتغال‌زایی است. متاسفانه با […]

ادامه مطلب


آموزشی

نکاتی از بهداشت نانوایی

نکاتی از بهداشت نانوایی
۱۴ اسفند ۱۳۹۵
8070 0

نانوایی بهداشتی شامل چه موارد و اصولی است؟ نکاتی که نانوایان محترم حتما باید آنها رو رعایت کنند در زیر لیست شده است: ۱- متصدیان وکارگران بایددوره ویگه بهداشت عمومی را گذرانده وگواهینامه معتبر دریافت نمایند. ۲- متصدیان نانوایی ها باید دارای کارت مهارت فنی وحرفه ای مطابق با نوع پخت خود باشند. ۳- داشتن […]

ادامه مطلب


آموزشی

غنی سازی نان سالم با با افزودن آهن به آرد

غنی سازی نان سالم با با افزودن آهن به آرد
۱۳ اسفند ۱۳۹۵
3015 2

نان سالم با غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک عنصر آهن یک ماده بسیار ضرروی برای سلامت بدن است. نیاز روزانه به این ماده مغذی بسیار اندک و درحد میلی گرم است اما گاهی متاسفانه با برنامه های غذایی روزانه حتی این مقدار اندک نیز تامین نمی شود و در نتیجه در طولانی […]

ادامه مطلب


آموزشی

ارزش و اهميت غذایی گندم و بخش های آن

ارزش و اهميت غذایی گندم و بخش های آن
۱۰ اسفند ۱۳۹۵
7070 1

اهمیت بسیار زیاد گندم و ارزش غذایی آن گندم از قدیمی ترین و پرمصرف ترین گیاهان زراعی جهان می باشد بطوریكه از سالیان بسیار دور و قبل ازآنكه بشر به موارد مصرف سایر گیاهان از نظر تغذیه پی ببرد مهمترین منبع غذایی برای آنان بوده است. اهمیت گندم بیشتر مربوط به خواص فیزیكی و شیمیایی […]

ادامه مطلب