آموزشی

فرآیند تولید نان های سنتی

۳۰ بهمن ۱۳۹۵
12053 0

فرآیند تولید نان های سنتی ایران ۱) آماده سازي آرد: براي آماده سازي آرد و دستيابي به كيفيت مطلوب مي‌بايست اقداماتي به شرح زير انجام داد: – الک کردن آرد: با وجودي كه گندم در كارخانجات تهيه آرد، تميز مي‌گردد، مع‌الوصف در هنگام كيسه‌گيري و مراحل انبارداري برخي از ناخالصي‌ها مانند نخ، كاغذ، قطعات كوچك […]

ادامه مطلب


آموزشی

آشنايی با چاودار و نان حاصل از آن

آشنايی با چاودار و نان حاصل از آن
۲۹ بهمن ۱۳۹۵
15849 0

چاودار چیست و کاربرد های آن در صنایع غذایی چاودار از خانواده غلات است، از حدود ۲۰۰۰ سال پیش درپاره ای از كشورهای اروپایی بویژه اروپای شرقی، روسیه، لهستان، آلمان، اسكاندیناوی و دریای سیاه كشت می شده است. گیاهی است مقاوم به سرما، كم توقع كه در شرایط با رطوبت بیشتر بهتر رشد می كند، […]

ادامه مطلب


آموزشی

نقش آب در پخت نان چیست؟

نقش آب در پخت نان چیست؟
۲۸ بهمن ۱۳۹۵
10229 0

آب چه نقشی در پخت نان دارد؟ آب همانطور که نقش مهمی از کاشت گندم تا بدست آوردن آرد دارد همچنین نقشی کلیدی در تهیه خمیر دارا می‌باشد. در حقیقت آن به عنوان حلال سایر ترکیبات در تهیه خمیر عمل می نماید. نقش آن در یکنواختی و قوام خمیر، تنظیم درجه حرارت خمیر و بالاخره […]

ادامه مطلب


آموزشی

آشنایی با خط تولید نان های صنعتی

آشنایی با خط تولید نان های صنعتی
۲۷ بهمن ۱۳۹۵
8321 0

خط تولید نان های صنعتی در خط تولید نان های صنعتی مراحلی وجود دارد که در هر مرحله بر روی نتیجه کار مرحله قبلی عملیات انجام میدهد و در نتیجه تمامی مراحل به هم وابسته هستند که مراحل آن به شرح زیر میباشد:   آماده سازی آرد اولین مرحله خط تولید نان های صنعتی آماده […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ تومان(۹۵/۱۱/۲۵)

حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ تومان(۹۵/۱۱/۲۵)
۲۵ بهمن ۱۳۹۵
2514 0

قیمت نان سنگک حداکثر دو هزار تومن میباشد در حالی که سازمان حمایت پر شکایت‌ترین واحدهای صنفی را در دی ماه امسال نانوایان و میوه فروشان اعلام کرده است، رییس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: نداشتن متولی واحد و نانوایان بدون مجوز، عاملان تخلف در این واحدهای صنفی هستند. همچنین نانوایی‌های آزادپز حداکثر می‌توانند نان سنگک […]

ادامه مطلب


آموزشی

نقش نمک در پخت نان چیست؟

نقش نمک در پخت نان چیست؟
۲۴ بهمن ۱۳۹۵
41324 0

نمک چه نقشی در پخت نان دارد؟ استفاده از نمك در تهیه نانهای سنتی تا ١/٨ درصد وزن آرد مجاز می باشد. نقش نمک در نان به مراتب مهمتر از سایر افزودنیهاست. نمک باعث بهبود طعم و مزه و تشدید آن می شود و با خنثی نمودن نسبی اسیدهای حاصل از تخمیر علی الخصوص در […]

ادامه مطلب