آموزشی

تاثير نان دارای خمير ترش بر روی سلامتی

تاثير نان دارای خمير ترش بر روی سلامتی
۱۶ بهمن ۱۳۹۵
123357 44

نان های دارای خمیر ترش تاثیر بیشتری بر روی سلامت دارند در بیماری سرطان به جای درمان از راههای جراحی، شیمی درمانی یا سوزاندن غدد سرطانی می توان با تغذیه مناسب و بدست آوردن سلامت و بنیه قوی تر بر یک یا تعداد بیشتری از عوامل به وجود آورنده سرطان غلبه نمود. اخیراً پژوهشی درخصوص […]

ادامه مطلب


آموزشی

چه افرادی نباید نان بخورند؟!

چه افرادی نباید نان بخورند؟!
۱۵ بهمن ۱۳۹۵
2135 0

چه کسانی نان نباید بخورند؟! اگر روزانه و در یکی از وعده‌های غذایی نان یا غذاهای حاوی غلات نخوریم، احتمال این که بدن دچار کمبود برخی مواد مغذی شود وجود دارد اما مشکل از جایی شروع می‌شود که برخی افراد به دلیل آلرژی به گلوتن برخی غلات که نوعی پروتئین است، دچار اختلالات گوارشی وخیم […]

ادامه مطلب


آموزشی

آشنایی با نکات و نحوه راه اندازی نانوایی

۱۴ بهمن ۱۳۹۵
7175 0

راهنمایی درمورد نحوه تاسیس یا راه اندازی نانوایی نانوایی می تواند شغل پر درآمدی باشد، اما راه اندازی آن قانون، مقررات و دردسرهای جانبی دارد که باید آن ها را یاد گرفت. نانوایی یکی از شغل هایی است که همیشه سال تنور داغی دارد. بسته به ذائقه یا نوع غذایی که مورد استفاده خانواده ها […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مزیت مصرف نان خشک

مزیت مصرف نان خشک
۱۳ بهمن ۱۳۹۵
49469 0

نان خشک و فواید مصرف آن این نان ها مانند نان های لواش، مسطح هستند ولی نحوه پختشان متفاوت است؛ به این شکل که زمان پخت طولانی تری دارند؛ به طوری که حرارت تنور ملایم تر است است تا آب داخل نان کاملا تبخیر شود. بعد از پخت هم، نان را در هوای آزاد قرار […]

ادامه مطلب


آموزشی

به روز شدن استاندارد نان هر دو سال یکبار

به روز شدن استاندارد نان هر دو سال یکبار
۱۲ بهمن ۱۳۹۵
1720 0

استاندارد نان هر ۲ سال یکبار به روز می شود مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یکبار این استانداردها به روز می شوند. به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، غلامرضا قاسمپور در همایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن افزود: ۹۰ درصد […]

ادامه مطلب


آموزشی

مزیت و معایب افزایش بی رویه نانوایی

مزیت و معایب افزایش بی رویه نانوایی
۰۷ بهمن ۱۳۹۵
5274 0

نانوایی و مشکلات و مزیت های افزایش بی رویه آن به گزارش تنور به نقل از محمد رضا خواجه کارشناس وزارت بهداشت افزایش تعداد نانوایی ها میتواند حُسن های زیادی داشته باشد که البته از مشکلات آن هم نمیشود چشم پوشی کرد. وی گفت اگر تعداد نانوایی ها زیاد شود: ۱- تولید نان ناسالم بیشتر […]

ادامه مطلب