آموزشی

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۲)

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۲)
۲۹ دی ۱۳۹۵
4609 0

با انواع مختلف نان در کشورهای دیگر آشنا شوید در مقاله قبلی نان های مختلف جهان بخش یک نان های معروف دوازده کشور را بررسی کردیم و در این مقاله قصر بررسی نان های پرطرفدار و معروف بقیه کشور ها را بررسی کینم و آشنا شویم.   نان ماراکوئتا(Marraqueta) در شیلی نانی نرم و چند […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

سفیدی زیاد نان ها، سلامت شما را تهدید میکند!

سفیدی زیاد نان ها، سلامت شما را تهدید میکند!
۲۸ دی ۱۳۹۵
2926 0

سفیدی زیاد نان ها دلیل بر نامرغوب بودن نان میباشد که اکثریت مردم عکس این را می پندارند مضرات افزایش مصرف بلانکیت (جوهر قند) در نان های سنتی: دکتر احمد جنیدی جعفری، معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص افزایش مصرف بلانکیت(جوهر قند) در نمونه برداری های صورت […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مصرف نان‌ خیلی برشته ممنوع!

۲۸ دی ۱۳۹۵
1830 0

از خرید و مصرف نان‌های خیلی برشته پرهیز کنید به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، آذر یعقوبی با بیان اینکه آکریل آمید ماده‌ای سفید رنگ، بلوری، جامد و بی بو است، گفت: این ماده کوچک می‌تواند در بدن به طور غیر فعال منتشر شود و همه بافت‌های بدن را در معرض سرطان […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

تعریف و تاریخچه نان

تعریف و تاریخچه نان
۲۷ دی ۱۳۹۵
2104 0

نان و تاریخچه بوجود آمدن آن نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. […]

ادامه مطلب


آموزشی

انواع مدل های نان های رژیمی

انواع مدل های نان های رژیمی
۲۶ دی ۱۳۹۵
72564 0

خاصیت نان، انواع و اقسام مدل های نان های رژیمی و راهنمای خرید نان های رژیمی و غیر رژیمی نان یکی از مهم ترین بخش های سبد غذایی ماست و با کمک آن می توانیم انرژی مورد نیاز بدن مان را تامین کنیم. شاید بیشتر ما به مصرف نان های سنتی عادت داریم اما بد […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۱)

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۱)
۲۵ دی ۱۳۹۵
6855 0

با انواع مختلف نان در سراسر دنیا آشنا شوید نان یکی از رایج ترین و البته متفاوت ترین ماده های خوراکی در سراسر جهان محسوب می شود که شکل و طعم های متنوعی از آن در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه می گردد. اگر فقط به همین کشور خودمان نگاه کنیم، تنوع نان […]

ادامه مطلب