آموزشی

ویژگیهای مصرف نان سبوس دار(بخش پنجم)

ویژگیهای مصرف نان سبوس دار(بخش پنجم)
۰۷ بهمن ۱۳۹۵
1867 0

خواص غلات سبوس دار در حفظ سلامت قلب و چشم ها انجمن قلب آمریکا خوردن شش تا هشت وعده مصرف غلات حاوی سبوس را در روز توصیه می کند. غلات کامل بسیار برای حفظ سلامت بدن مهم هستند. جوانه ها و سبوس غلات جزء اصلی غلات هستند. به همین دلیل افزودن این قسمت از مواد […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

حساسیت های پنهان به نان

حساسیت های پنهان به نان
۰۶ بهمن ۱۳۹۵
1850 0

علامتهای پنهان حساسیت به نان در نان و برخی غلات نوعی پروتئین به نام گلوتن وجود دارد که برخی افراد بدون آن که بدانند به این ماده حساسیت دارند. به گزارش جام جم، گلوتن ترکیبی پروتئینی مباشد که در غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله جو و چاودار […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

نان غنی شده با هسته خرما تولید شد

نان غنی شده با هسته خرما تولید شد
۰۴ بهمن ۱۳۹۵
5498 1

هسته خرما در غنی سازی نان کاربرد دارد محققان یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید نان غنی شده از هسته خرما شدند که برای بیماران دیابتی و گوارشی مفید است. علیرضا حیدری، مدیر بازرگانی یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفتگو با خبرنگار […]

ادامه مطلب


آموزشی

راهنمای انتخاب و خرید سفره مناسب

۰۳ بهمن ۱۳۹۵
5133 0

اهمیت انتخاب سفره مناسب برای سلامتی سفره، میان خانواده‌های ایرانی یکی از ملزومات پرمصرفی است که چون روزانه و به دفعات استفاده می‌شود باید به بهداشت آن رسیدگی شود.پس باهم به بررسی انواع آن و چگونگی رعایت بهداشت آن و انتخاب بهترین نوع آن که برای سلامت ما مضر نباشد می پردازیم:   انواع سفره […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مصرف نان و ابتلا به فشار خون

مصرف نان و ابتلا به فشار خون
۰۲ بهمن ۱۳۹۵
1725 0

یکی از عوامل اصلی مبتلا به فشار خون مصرف زیاد نمک در نان میباشد. طبق آمار، حدود ۱۰ میلیون نفر از افراد ۱۵ تا ۶۴ سال در کشور فشار خون بالا دارند و سالانه تعداد زیادی از این افراد جان خود را از دست می‌دهند. این درحالی است که یکی از عوامل اصلی فشار خون، […]

ادامه مطلب


آموزشی

باور های غلط درباره نان ها

۳۰ دی ۱۳۹۵
1833 0

هفت باور غلط درباره انواع نان که تا امروز فکر میکردیم درست است! در میان خانواده‌ها بسیار دیده می‌شود افرادی که قصد لاغری دارند، برای پرهیز از خوردن هله‌هوله از نان‌های خشک مغزدار، نان سوخاری، نان‌های خشکی که طعم زیره، شوید و زنجبیل دارند یا نان خشکی همچون نان اسکو که مانند لواش مسطح است، […]

ادامه مطلب