اطلاعیه ها

نان لواش ثبت یونسکو و لقمه جهانی

نان لواش ثبت یونسکو و لقمه جهانی
۲۴ دی ۱۳۹۵
1786 0

نان لواش به عنوان میراث ناملموس جهانی در یونسکو ثبت شد «لواش، جهانی شد» این خبری متفاوت بود که بین خبرها، چشم ها را به سمت خود چرخاند. نان تخت و سبکی که جان می دهد برای لقمه شدن و ریختن انواع و اقسام خوردنی ها مثل پنیر در آن، حالا برای خودش اعتباری جهانی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

نان خمیر و نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی و سرطان

نان خمیر و نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی و سرطان
۲۴ دی ۱۳۹۵
2886 0

مصرف نان خام و نیم پز باعث بروز بیماری های گوارشی و سرطان میشود یک کارشناس تغذیه گفت: نانی که در فاصله کوتاه ۳۰ ثانیه ای پخته (نیم پز) می شود، یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری های گوارشی در انسان است ضمن اینکه مصرف این نوع نان سرطان زا است. به گزارش ایرنا، […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

نان سنگک در آلمان، باگت در ایران

نان سنگک در آلمان، باگت در ایران
۲۳ دی ۱۳۹۵
2734 0

نان های سنتی ایران مانند سنگک و بربری در آلمان و نان های المانی فانتزی باگت در ایران «مردم دیگر حوصله ندارند در صف نانوایی بایستند. همین که ببینند صف شلوغ است، راهشان را می‌گیرند و می‌روند. کجا؟! سراغ فانتزی فروشی یا سوپری که البته از این پس میتوانید نان های سنتی ایرانی را از […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

آیا مصرف نان باعث چاقی می شود؟

آیا مصرف نان باعث چاقی می شود؟
۲۱ دی ۱۳۹۵
1658 0

متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن و چاقی نمی‌شود. به گزارش ایسنا، ۲۰ درصد از زنان استرالیایی به دلیل اینکه فکر می‌کنند نان موجب چاقی آن‌ها می‌شود پس از مصرف نان دچار عذاب وجدان می‌شوند. در واقع یک مطالعه ملی در استرالیا از میان ۱۰۰۰ زن به این نتیجه رسید که […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

نقش غنی سازی آرد در بهبود كيفيت نان

۲۰ دی ۱۳۹۵
1227 0

نقش غنی سازی آرد در بهبود كیفیت نان و جلوگیری از افزایش ضایعات در كشور ما در صد زیادی از قوت مردم را نان و فراوردهای آردی تشكیل می دهد به گونه ای كه مصرف سرانه نان در ایران ۱۳۴ تا ۱۶۴ کیلوگرم است این در حالی است كه مصرف سرانه نان در اروپا ۶۸ […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

جلوگیری از کمبود آهن با مصرف نان غنی شده

جلوگیری از کمبود آهن با مصرف نان غنی شده
۱۹ دی ۱۳۹۵
1444 0

مصرف نان غنی شده از كمبود آهن و ویتامین ها جلوگیری می‌كند به گزارش از برنا، زهرا عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اظهار داشت: در كشور ما نان غذای اصلی مردم به شمار رفته و به طور روزانه مصرف می‌شود و در حال حاضر نان غنی شده در […]

ادامه مطلب