آموزشی

میزان کالری نان ها مختلف

میزان کالری نان ها مختلف
۲۳ بهمن ۱۳۹۵
40764 2

کالری نان های مختلف با توجه به مقدار مصرف تعیین مقدار کالری مورد نیاز یک فرد احتیاج به محاسباتی دارد و با عواملی مانند سن، وزن بدن، جنس، شغل، میزان فعالیت بدنی و ورزش و غیره بستگی دارد. جداولی برای تعیین میزان کالری مورد نیاز افراد مختلف وجود دارد. بعضی از سازمان های علمی نیاز […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان بهتر از گوشت برای سلامتی و افزایش عمر

نان بهتر از گوشت برای سلامتی و افزایش عمر
۲۲ بهمن ۱۳۹۵
4037 0

نان برای سلامتی و افزایش عمر بهتر از گوشت است محققان استرالیایی پی برده‌اند بر خلاف آن چیزی که به نظر می‌رسد، شاید یک رژیم غذایی کم پروتئین و پر کربوهیدرات، برای افزایش طول عمر و مبارزه با چاقی مفیدتر باشد. مقاله آنها که در ژورنال علمی Cell Metabolism منتشر شده، تصویر واضحی را از […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان لواش در نگاه متخصصان تغذیه

۲۱ بهمن ۱۳۹۵
2324 0

نان لواش و کیفیت آن در نگاه متخصصان تغذیه نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه ای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، بیمار ی های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان ها به ویژه سرطان های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است. دو […]

ادامه مطلب


آموزشی

چگونگی ویتامینه شدن نان ها

چگونگی ویتامینه شدن نان ها
۲۰ بهمن ۱۳۹۵
1791 0

ویتامینه شدن نان ها چگونه انجام میشود نان یکی از مهم ترین منابع غذایی برای افراد است. از اینرو تهیه نان سالم، ویتامینه و با کیفیت موضوع مهمی در جامعه است. یکی از عملیاتی که برای تولید نان در کارخانجات آرد سازی انجام میشود سبوس گیری است.عملیات سبوس گیری در کارخانجات مختلف با درصد های […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

پخت نان با دستگاه های غیر استاندارد

پخت نان با دستگاه های غیر استاندارد
۱۹ بهمن ۱۳۹۵
2183 0

برخی دستگاه های پخت نان استاندارد نیستند به گزارش مهر: مهندس محسن فرهادی گفت: در اسفند ۹۴ در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شد، مصوبه ای در خصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد. وی افزود: براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

چرا سنگک مفیدترین نان است؟

چرا سنگک مفیدترین نان است؟
۱۸ بهمن ۱۳۹۵
8047 0

نان سنگک مفیدترین و بهترین نان سنتی ایران محسوب میشود نان سنگک در صدر نان‌های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. از ویژگی های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است. روزنامه آرمان: نان سنگک در صدر نان‌های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. […]

ادامه مطلب