آموزشی

ویژگی های نان ارگانیک چیست؟

ویژگی های نان ارگانیک چیست؟
۲۶ اسفند ۱۳۹۵
5251 0

تعریف ارگانیک و غیر ارگانیک و نان ارگانیک چه ویژگی هایی دارد؟ چندی است که طبقه بندی جدید در ارتباط با محصولات غذایی مرسوم شده است و بر این اساس مواد غذایی تولید شده به دو دسته ارگانیک یا کاملا طبیعی و مواد غذایی غیر ارگانیک تبدیل شده اند. هرچند که این دسته بندی در […]

ادامه مطلب


آموزشی

چرا نان باید در رژیم غذایی ما باشد؟

چرا نان باید در رژیم غذایی ما باشد؟
۲۵ اسفند ۱۳۹۵
1882 0

اهمیت حضور نان در رژیم غذایی ما چیست و چرا نباید نان را از رژیم غذایی خود حذف کنیم؟ با توجه به این حقیقت که کربوهیدارت ها سطوح انتقال دهنده های عصبی سروتونین مغز که مسئول احساس خوب هستند را افزایش می دهند، هنگامی که آنها را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، اضطراب […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

صنعت آرد فاصله‌ای زیاد باکیفیت اروپایی دارد

۲۴ اسفند ۱۳۹۵
2214 0

صنعت آرد و ماشین آلات آرد سازی تا رسیدن به کیفیت اروپایی راهی بس طولانی در پیش است پیشکسوت مهندسی آردسازی در گفتگو با نگاشته:تا رسیدن به کیفیت اروپایی راهی بس طولانی در پیش است!!! جعفر اسد الله زاده یکی از پیشکسوتان عرصه مهندسی کارخانجات آرد کشور که ۴۰ سال فعالیت مداوم در حوزه تولید […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

سیلو های هوایی روشی جدید در تخلیه گندم

سیلو های هوایی روشی جدید در تخلیه گندم
۲۳ اسفند ۱۳۹۵
3830 0

سیلوهای هوایی و اجرای یک روش جدید و صحیح در تخلیه گندم محمد حسن زارعین دیاگرامیست و مدیر تولید آرد ستاره کردان با گفتگو با نشریه نگاشته گفت: با پیشرفت تکنولوژی در بخش ذخیره غلات انبارهای مسطح جای خود را به سیلوهای کاملا مکانیزه هوایی دادند. سیلوهای هوایی ضمن اشغال جای کمتر، مکانیزم ساده تر […]

ادامه مطلب


آموزشی

استفاده از سیب زمینی و آب پنیر در صنعت نان

استفاده از سیب زمینی و آب پنیر در صنعت نان
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
11931 0

استفاده و نقش سیب زمینی و آب پنیر در صنعت نان نان اصلی ترین منبع غذایی مردم کشور ما می باشد و بحث ارتقاء کیفی نان همواره یکی از معضلات جامعه ما طی سالهای اخیر بوده است در این رابطه محققین اقدام به بررسی روشهای مختلف جهت حل این مشکل نموده اند. استفاده از برخی […]

ادامه مطلب


آموزشی

استفاده و تاثیر شیر روی پخت نان

استفاده و تاثیر شیر روی پخت نان
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
42579 0

استفاده شیر و تاثیر آن روی طبخ و پخت نان شیر و فرآورده های لبنی روی کیفیت نان، کیک و شیرینی های کرم دار تاثیر به سزائی دارد. شیر حاوی ۱۳-۱۲ ماده خشک(جامد) است، به همین دلیل در صورت افزودن آن به آرد جذب آب افزایش می یابد. به عنوان مثال اگر برای تهیه خمیری […]

ادامه مطلب