اطلاعیه ها

فروشگاه های اینترنتی نان

۲۸ تیر ۱۳۹۶
48055 16

خرید آنلاین نان از فروشگاه های اینترنتی در ایران شور و اشتیاق جوان ها به راه اندازی استارتاپ ها روز به روز بیشتر میشود و این کسب و کار های کوچک و جدید تحت یک ایده راه اندازی میشود. متاسفانه معمولا بیشتر این استارتاپ ها به دلایلی نظیر مشکل بازاریابی، اشتباه بودن مدل درآمدی، مفهوم […]

ادامه مطلب


آموزشی

شناسایی شاخص های موثر بر کیفیت نان

شناسایی شاخص های موثر بر کیفیت نان
۲۵ تیر ۱۳۹۶
2524 0

کارخانجات آرد تا چه اندازه به تولید ناب نزدیک شده اند؟ با شناسایی شاخص ها و دستگاههای آنالیز کیفی و کمی گندم، آرد، خمیر و نان و در صورت وجود سخت افزار و نرم افزار مناسب در این رابطه، انتظار می رود کیفیت نان به مقدار قابل توجهی افزایش یابد . بطور خلاصه، شاخص های […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

کارخانجات آرد تا چه حد به تولید ناب رسیده اند؟

۲۳ تیر ۱۳۹۶
1610 0

کارخانجات آرد تا چه اندازه به تولید ناب نزدیک شده اند؟ ولی اله عباسیان دارای لیسانس الکترونیک و فوق لیسانس مدیریت سیستم و بهره وری ازدانشگاه خوارزمی و مدیرعامل شرکت آتی کنترل در گفتگو با نگاشته با اشاره به بازدیدهای متعددی که از کارخانجات آرد داشته، گفت: اکثر شرکتهای تولید آرد از یک سیستم اتوماسیون […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

برگه آنالیز کیفی گندم تا چه اندازه واقعی است

برگه آنالیز کیفی گندم تا چه اندازه واقعی است
۲۱ تیر ۱۳۹۶
2371 0

اعداد درج شده بر روی برگه آنالیز کیفی در زمان تحویل گندم تا چه اندازه واقعی است؟! مهندس فرشاد معماریان، مدیرعامل شرکت آرد تهران باختر درگفتگو با نگاشته ضمن بیان مقدمه فوق به ارزیابی خود از رعایت استاندارد گندم کشور پرداخت وگفت: بدلیل اینکه ساز و کار خرید بر اساس جداول کیفی و دستور العمل […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

مشتری عمانی و کیفیت گندم صادراتی ایران

مشتری عمانی و کیفیت گندم صادراتی ایران
۱۹ تیر ۱۳۹۶
1719 0

مشتری عمانی درباره کیفیت گندم صادراتی ایران نظر می دهد مدیرعامل شرکت آرد خوشه فارس در گفتگو با نگاشته در خصوص نوع گندم هایی که به کشور عمان صادر شده ، گفت : گندم انباشته شده در انبارهای استان خوزستان و فارس به دلیل نزدیکی محل حمل انتخاب شدند و اگر مشکلی در خصوص حمل […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

هدف این روزهای صنعت نانوایی استفاده از خمیرترش

۱۷ تیر ۱۳۹۶
1275 0

استفاده دوباره از خمیرترش، هدف این روزهای صنعت نانوایی سابقه تخمیر در تولید نان به زمان‏های بسیار دور باز می‏گردد. با توجه به طعم دلپذیر نان تخمیری و همچنین مفید بودن آن برای سلامتی، فرآیند تخمیر می‏تواند آینده تولید نان را نیز تحت تأثیر قرار دهد. تا قرن ۱۹ میلادی، از تخمیر طولانی مدت و […]

ادامه مطلب