آموزشی

تبعات حذف فاصله صنفی چیست؟

تبعات حذف فاصله صنفی چیست؟
۳۱ خرداد ۱۳۹۶
1768 0

تبعات حذف فاصله صنفی نانوایان چیست؟ محمدرضا خواجه ، کارشناس وزارت بهداشت و نایب رئیس انجمن علوم وفنون غلات اصفهان پاسخ می‌دهد:   گروهی از استادان دانشگاهی اظهار می دارند: بگذارید تعداد نانوایی های کشور زیاد شوند چراکه این امر باعث می شود تا مشتری نانوایان کمتر شده و وقت بیشتری برای انجام عملیات تخمیرصرف […]

ادامه مطلب


آموزشی

وضعیت موجود نان های سنتی چگونه است؟(۲)

وضعیت موجود نان های سنتی چگونه است؟(۲)
۲۶ خرداد ۱۳۹۶
4004 0

وضعیت موجود نان های سنتی در کشور چگونه است؟(بخش دوم) ده تا از موارد تاثیر گذار بر وضعیت نان های سنتی ایران را در مقاله قبل(وضعیت موجود نان های سنتی چگونه است؟(۱)) بررسی کردیم و در این مقاله به نُه مورد دیگر میپردازیم:   ۱۱- جوش زدگی نان های سنتی یکی از بزرگترین معایب نان […]

ادامه مطلب


آموزشی

وضعیت موجود نان های سنتی چگونه است؟(۱)

وضعیت موجود نان های سنتی چگونه است؟(۱)
۲۱ خرداد ۱۳۹۶
2910 0

وضعیت موجود نان های سنتی در کشور چگونه است؟ نوزده مورد از موارد تاثیر گذار بر وضعیت نان های سنتی ایران را با هم بررسی مینماییم که ده مورد در این مقاله و نه مورد دیگر را در مقاله بعدی به آن میپردازیم:   ۱- عدم آموزش صحیح و اصولی نانوایان طبق اطلاعات موجود نانوائی […]

ادامه مطلب


آموزشی

اهمیت نشاسته مقاوم در سلامت عمومی بدن

۲۰ خرداد ۱۳۹۶
1656 0

اهمیت نشاسته مقاوم در سلامت عمومی بدن اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، حتما نام کربوهیدرات را شنیده اید. در رژیم های کاهش وزن، کربوهیدرات ماده ای نه چندان پرطرفدار است، اما همه کربوهیدرات ها شبیه به هم نیستند. یافته های جدید حاکی از این است که نشاسته مقاوم که نوعی از کربوهیدرات مقاوم […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

چرا تولید آرد کامل با اقبال مواجه نشد؟

چرا تولید آرد کامل با اقبال مواجه نشد؟
۱۸ خرداد ۱۳۹۶
3708 0

چرا تولید آرد کامل در کارخانجات با اقبال مواجه نشده است؟ محمد حسن زارعین، دیاگرامیست و مدیر تولید آرد ستاره کردان پاسخ می دهد   دلایل متعددی است که تمایلی به تولید این آرد وجود ندارد: ۱- بخشی از آن نا آگاهی مردم و جامعه از اثرات مثبت نانهای سبوس‌دار در حوزه سلامت است که […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان خشک صنعتی راه حلی برای کاهش ضایعات

نان خشک صنعتی راه حلی برای کاهش ضایعات
۱۳ خرداد ۱۳۹۶
2688 0

نان خشک صنعتی راه حلی برای کاهش ضایعات نان میزان ضایعات نان در کشور ما بسیار زیاد است که به ماهیت آنها بر می گردد. نان های مصرفی ما از نوع گرم هستند که باید به صورت تازه مصرف شوند. متأسفانه این نوع نان های تازه ضایعات زیادی دارند. در این راستا استفاده از نان […]

ادامه مطلب