اطلاعیه ها

آماری از ظرفیت سیلوهای خصوصی و دولتی

آماری از ظرفیت سیلوهای خصوصی و دولتی
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
1683 0

آماری از ظرفیت سیلو های خصوصی و دولتی کشور دیبائی مدیر کل دفتر فنی و مهندسی gtc در گفتگو با نگاشته با بیان اینکه سیلوهای بتنی دولتی دارای ظرفیت دومیلیون و ۶۰۰ هزارتن وسیلوهای بتنی خصوصی دارای ظرفیت ۷۰۷ هزار تن است، گفت: سیلوهای فلزی دولتی ظرفیت ۴۹۵ هزار تن و خصوصی ظرفیت ۷۰۶۶ هزار […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

مرکز تحقیقات بهبود دهنده رازی

مرکز تحقیقات بهبود دهنده رازی
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
4026 0

همکاری مرکز تحقیقات بهبود دهنده رازی با ۲۱۲ کارخانه آرد در سراسر کشور به گزارش نشریه نگاشته: شرکت بهبود دهنده رازی در ۳ سال فعالیت خود به موفقیت چشمگیری در انجام مشاوره و ارائه فرمولاسیون اصلاح کننده های آرد بر اساس دیاگرام کارخانجات آرد شده است. این شرکت از میان ۳۴۵ کارخانه فعال آرد در […]

ادامه مطلب


آموزشی

اصول و شرایط مصرف و نگهداری نان

اصول و شرایط مصرف و نگهداری نان
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
2977 0

نکات، اصول و شرایط نگهداری نان و مصرف نان بسته بندی مناسب یکی از راههای صحیح نگهداری نان می باشد که ضمن حفظ بهداشت نان و جلوگیری از خشک شدن نان موجب تازگی و افزایش زمان ماندگاری آن نیز می گردد. بدین منظور بهتر است برای بسته بندی نان از کیسه های پلاستیکی مخصوص که […]

ادامه مطلب


آموزشی

راهکارهای مناسب و عملی افزایش کیفیت نان

راهکارهای مناسب و عملی افزایش کیفیت نان
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
3204 0

راهکارهای مناسب و عملی برای افزایش کیفیت نان راهکارهای مناسب و علمی کیفیت نان را می توان در سه بخش قبل از تولید نان(شامل مراحل تولید گندم و آرد)، در حین تولید نان(شامل مراحل تهیه خمیر و پخت نان)، بعد از تولید نان(شامل مراحل عرضه، توزیع، نگهداری و مصرف نان)ارایه نمود. در زمینه نقش روش […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

علت عدم موفقیت طرح نان صنعتی چیست؟

علت عدم موفقیت طرح نان صنعتی چیست؟
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
1875 0

بخش خصوصی مسئول عدم موفقیت طرح نان صنعتی نیست! میثمی فرد موسس برند تک نان جنوب در گفتگو با نشریه نگاشته در پاسخ به اینکه آیا مشکلات این صنعت را قبل از ورود به این صنعت پیش بینی کرده بود یا خیر ، اذعان کرد: در اواخر سال ۸۸ شرکت تک نان ثبت شد و […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان نیم پخته منجمد و نان پخته شده فریزری

نان نیم پخته منجمد و نان پخته شده فریزری
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
3795 0

خمیر نیم پز منجمد(نان نیم پخته منجمد) و نان کاملا پخته شده فریزری:   الف) خمیر نیم پز منجمد(نان نیم پخته منجمد) در این روش پس از تهیه خمیر، چانه گیری و گذراندن مرحله تخمیر، خمیر حاصله حدود ۷۴% تا ۸۶% از زمان مورد نیاز پخت را گذرانده(یعنی حدود ۷۰ % پخته می شود) و […]

ادامه مطلب