اطلاعیه ها

وضعیت درآمد سیلو های کشور

۲۰ مرداد ۱۳۹۶
6030 0

درآمد سیلو داران ۴ استان کشور در حال نزدیک شدن به عدد صفر است رییس انجمن کارفرمایان سیلوداران: در حال حاضر چهار استان اردبیل، زنجان، خراسان شمالی و استان مرکزی برای ارائه گندم به بورس معرفی شده اند. در واقع گندم توسط مراکز خرید، خریداری شده و به بورس ارانه می شود که این رویه […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مهمترین مشکل کارخانجات آرد در حوزه برق

۱۶ مرداد ۱۳۹۶
2510 1

مهمترین مشکل کارخانجات آرد در حوزه برق چیست؟ مهندس افشین آزادنیا، دانش آموخته رشته برق قدرت بوده و مدیر عامل کارخانه تابلو سازی برق و شرکت توان الکترونیک گستر با سابقه ۲۳ ساله در صنعت، که تاکنون برق ۸۰ کارخانه آرد و حدود ۳۰ سیلو ذخیره سازی گندم را از قسمت صفر تا صد راه […]

ادامه مطلب


آموزشی

بهبود دهنده های آرد چیست؟

بهبود دهنده های آرد چیست؟
۱۱ مرداد ۱۳۹۶
87710 4

نقش بهبوددهنده در نان چیست و بهبود دهنده های آرد چیست؟ بهبود دهنده ها باعث بالا بردن کیفیت نان و قابلیت ماندگاری بالای آن میشوند. از مزایای بهبود دهنده ها این است که به گسترش خمیر سرعت بخشیده و زمان ورآمدن خمیر را کاهش میدهند، آن رانسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی […]

ادامه مطلب


آموزشی

ویژگی های آرد و تاثیر آنها بر کیفیت نان

ویژگی های آرد و تاثیر آنها بر کیفیت نان
۰۸ مرداد ۱۳۹۶
3572 1

مهمترین ویژگی های آرد و تاثیر بر کیفیت نان مهمترین ویژگی های آرد که می تواند بر روی عمل آوری خمیر و پخت نان و کیفیت نان تولیدی اثر گذار باشد عبارتنداز: ۱- رنگ آرد عواملی مانند نوع گندم ، میزان سبوس در آرد و اندازه آن، وجود ناخالصی مثل شن و ماسه، رطوبت، و […]

ادامه مطلب


آموزشی

ارزیابی بوی آرد و تعیین میزان رطوبت

۰۴ مرداد ۱۳۹۶
10328 3

ارزیابی بوی آرد و تعیین میزان رطوبت آرد ارزیابی بوی آرد: مقدار کمی آرد را برداشته و بوی آن را استشمام نمایید، آرد باید دارای بوی تازه و مطبوع باشد و اگر بوی دیگری به مشام برسد باید مشخص نمود که علت بوی خارجی چیست؟ اگر علت آن برای سلامتی مضر نباشد می توان با […]

ادامه مطلب


آموزشی

طبقه بندی انواع آرد

طبقه بندی انواع آرد
۰۲ مرداد ۱۳۹۶
6069 0

انواع آرد و طبقه بندی آن از نظر کارشناسان کارشناسان انواع آرد را به صورت زیر طبقه بندی نموده اند: ۱- آرد مغز دانه آردی که منحصرا از قسمت مرکزی مغز دانه تهیه می شود و به نام آرد(۴۰۵) یا سه صفر شناخته می شود. میزان خاکستر این آرد ۰/۴۴ – ۰/۳۸ گرم در صد […]

ادامه مطلب