آموزشی

عوامل موثر درفرایند تخمیر

عوامل موثر درفرایند تخمیر
۱۷ شهریور ۱۳۹۶
17788 1

چه عوامل در فرایند تخمیر موثر است؟ در فرایند تخمیر عوامل مهمی موثرند و باید اندازه و مقدار مخمر، درجه حرارت خمیر، و زمان آن متعادل باشند و این امکان وجود ندارد که یک عامل به صورت مستقل عمل نماید و رسیدن خمیر و کیفیت نان را تحت تأثیر قرار دهد. زمان تخمیر معمولا ۱ […]

ادامه مطلب


آموزشی

اثرات نمک بر روی خمیر

اثرات نمک بر روی خمیر
۱۴ شهریور ۱۳۹۶
25207 1

نقش و تاثیر نمک بر روی خمیر در نان نقش این ماده به مراتب مهم تر از سایر مواد غذایی است زیرا در تخمیر خمیر و ایجاد قوام و نیز کشش لازم برای بافت خمیر نقش دارد. در استفاده از نمک توجه به حل شدن و پخش یکنواخت آن ضروری است. در درجه اول، حلالیت […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

نگرانی نانوایان بدلیل افزایش قیمت کره

نگرانی نانوایان بدلیل افزایش قیمت کره
۱۱ شهریور ۱۳۹۶
1513 0

افزایش شدید قیمت کره، نانوایان را نگران کرده است قیمت کره در سال گذشته افزایش نسبتا زیادی داشته است و همین موضوع موجب نگرانی بخش نانوایان در بسیاری از کشورهای جهان شده است. در اکتبر سال ۲۰۱۶، قیمت هر ۱۰۰ کیلو کره به ۴۵۰ دلار رسید، که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۳ بوده است. در […]

ادامه مطلب


آموزشی

مخمر(خمیر مایه) چیست؟

مخمر(خمیر مایه) چیست؟
۰۲ شهریور ۱۳۹۶
163053 0

مخمر یا خمیر مایه و نقش آن در پخت نان چیست؟ مخمر ها قارچ های تک سلولی هستند که در میان انواع آنهاگونه ای که برای پخت نان استفاده می شود ساکارومیسس سرویزیه است. در صنعت امروزه گونه هایی از مخمر به دست آمده است که از آن ها می توان جهت تولید خمیرهای کوتاه […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

در آینده بیماران سلیاک میتوانند از گندم استفاده کنند؟

در آینده بیماران سلیاک میتوانند از گندم استفاده کنند؟
۲۶ مرداد ۱۳۹۶
1359 0

آیا مبتلایان به سلیاک می‏توانند در آینده از گندم استفاده کنند؟ پروتئین گندم موضوع دو پروژه‏ تحقیقاتی مهم در آمریکا و اسپانیا است. نتایج این تحقیقات می‏تواند زندگی میلیون‏ها نفر که خواستار استفاده از گندم هستند اما به گلوتن حساسیت دارند را تغییر دهد. محققان در حال بررسی پروتئین‏های واکنش دهنده در گونه‏های مختلف گندم […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مصرف گلوتن و بیماریهای قلبی

۲۴ مرداد ۱۳۹۶
1261 0

مصرف گلوتن هیچ ارتباطی با بیماری‏های قلبی ندارد بر اساس مطالع ه‏ای که در نشریه مجازی The BMJ چاپ شده است، استفاده از رژیم‏ های بدون گلوتن نباید در بین افرادی که به آن حساسیتی ندارند، رواج داده شود. استفاده بلند مدت از گلوتن ارتباطی با بروز بیماری‏ های قلبی ندارد و کاهش مصرف گلوتن […]

ادامه مطلب