آموزشی

درجه استحصال آرد چیست؟

درجه استحصال آرد چیست؟
۳۰ آبان ۱۳۹۶
6653 0

درجه استحصال آرد چیست؟ هر چند كه تعریف واژه درجه استحصال آرد در خود كلمه نهفته است، اما اگر در كاربرد این واژه دقت نشود ممكن است مفهوم آن مبهم باشد. دو نوع اشتباه عمده كه در تعریف این واژه اغلب مشاهده می شود، انتخاب روش مورد استفاده جهت محاسبه آن و استفاده از واژه […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

طرح نرخ تضمینی به جای خرید تضمینی

طرح نرخ تضمینی به جای خرید تضمینی
۲۸ آبان ۱۳۹۶
1451 0

طرح نرخ تضمینی به جای خرید تضمینی، تحولی بزرگ و جدی در بخش کشاورزی به گزارش نگاشته و نقل از حسین حدادی، دبیر انجمن علمی غلات ایران: کشاورزی جزو صنایع پر هزینه و کم بازده در کشور ایران است و هنوز برنامه ریزی مدونی برای تولید محصولات کشاورزی وجود ندارد. به همین دلیل هر ساله […]

ادامه مطلب


آموزشی

اهميت و جايگاه نان در سبد غذایی خانوار

اهميت و جايگاه نان در سبد غذایی خانوار
۲۵ آبان ۱۳۹۶
2481 0

اهمیت و جایگاه نان در سبد غذایی خانواده ها به تعابیر مختلفی كه در نشریات آمده است دقت كنید: “نان به عنوان ماده غذایی غالب و یكی از مهم‌ترین منابع تغذیه مردم است. این محصول همواره از جایگاه خاصی در جامعه برخوردار بوده و سهم عمده‌ای در الگوی مصرف خانوارها دارد. گندم قوت اصلی و […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

دولت پتانسیل آزادسازی صنعت نان را دارد

دولت پتانسیل آزادسازی صنعت نان را دارد
۲۷ مهر ۱۳۹۶
1696 1

دولت دوازدهم، پتانسیل آزادسازی صنعت نان را دارد مهندس حبیب الله حداد، مدیرعامل شرکت گلنان پوراتوس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار نگاشته در حاشیه همایش نان و نوآوری گفت: از آنجایی که فرد مثبت نگری هستم، حتی عقب افتادگی در صنعت نان را یک فرصت مثبت برای شرکت های فعال در این صنعت می دانم […]

ادامه مطلب


آموزشی

روش تهیه خمیر ترش و انواع خمیر ترش

روش تهیه خمیر ترش و انواع خمیر ترش
۳۰ شهریور ۱۳۹۶
131786 36

مدل ها و انواع مختلف خمیر ترش چیست؟ خمیر ترش دارای سه نوع می باشد: ۱) ترش کوتاه مدت: اگر خمیری تا ۶ ساعت از زمان تهیه اش گذشته باشد ترش کوتاه مدت گویند.   ۲) ترش طولانی: اگر خمیری تا ۱۸ ساعت از زمان تهیه اش گذشته باشد ترش طولانی گویند.   ۳) ترش […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

کوچک شدن چانه های نان

۲۲ شهریور ۱۳۹۶
1848 0

کوچک شدن چانه های نان، حکایت از وضعیت نابسامان قیمت دارد قاسم زراعتکار، رییس اتحادیه نانوایان تهران در گفتگو با نگاشته گفت: از سال ۹۳ تا کنون هیچگونه نرخی به نانوایان داده نشده است و تولید نان برای نانوایان صرفه اقتصادی ندارد. اندازه چانه ها نیز از حد استاندارد خارج شده است حال آنکه نانوایان […]

ادامه مطلب