آموزشی

انواع خمیرمایه و عملکرد آن ها

انواع خمیرمایه و عملکرد آن ها
۱۵ فروردین ۱۳۹۶
19511 5

معرفی انواع خمیرمایه و عملکرد و ویژگی آن ها بر بروی پخت نان! این ماده مهمترین و تعیین کننده ترین قسمت نان است. خمیر مایه موجود زنده‌ای است، تك سلولی كه طی روند پیچیده‌ای نشاسته و قندهای موجود در آرد را نهایتاً تبدیل به گاز كربنیك و الكل می‌نماید. گاز كربنیك تولید شده موجب متخلخل […]

ادامه مطلب


آموزشی

خمیرمایه چیست؟

خمیرمایه چیست؟
۱۳ فروردین ۱۳۹۶
39579 6

خمیرمایه چیست؟ فواید استفاده از خمیرمایه در نان، تهیه و تولید آن خمیرمایه نانوایی(Baking Yeast) یکی از صدها گونه مخمر شناسایی شده است که با عنوان علمی Saccharomayces Cerevisia شناخته می شود. این خمیرمایه موجودی ذره بینی است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و سایـر مـواد آلی تولید می شود. گاز […]

ادامه مطلب


اطلاعیه ها

ساختارهای اقتصاد ایران درباره گندم

۱۲ فروردین ۱۳۹۶
1528 0

ساختارهاي اقتصاد ايران درباره گندم و آرد و نان به گزارش تنور دکتر طیب نیا وزیر اقتصاد گفت: سالانه ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی می‏پردازیم اما در مقابل بودجه عمرانی ما به ۱۵ تا ۱۶ هزار میلیارد تومان رسیده است. یا اینکه دولت ناچار شود مبلغ ۱۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای خرید […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

تفاوت جوش شیرین و بکینگ پودر در نان

تفاوت جوش شیرین و بکینگ پودر در نان
۱۲ فروردین ۱۳۹۶
49310 3

فرق بکینگ پودر و جوش شیرین در پخت نان جوش شیرین و بکینگ پودر دو ماده ای است که نامشان آشناست و به علت داشتن نقش تخمیری در بیشتر غذاهایی که نیاز به تخمیر دارد استفاده می شود. اگرچه این دو ماده به طور وسیع در آشپزی کاربرد دارد، اغلب مصرف کنندگان فرق بین این […]

ادامه مطلب


آموزشی

مزیت تولید نان به روش صنعتی

مزیت تولید نان به روش صنعتی
۲۹ اسفند ۱۳۹۵
5192 0

ویژگی های تولید نان به روش صنعتی و جدید در تولید نان به روش صنعتی، نان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، ماشین ­آلات مدرن و به صورت مکانیزه (تمام اتوماتیک) و بدون دخالت دست و در مقیاس بالا تولید میگردد. با آنکه اغلب نانهای تولیدی در این بخش نانهای حجیم و نیمه حجیم هستند […]

ادامه مطلب


آموزشی

ویژگی و خواص مصرف نان جو

ویژگی و خواص مصرف نان جو
۲۸ اسفند ۱۳۹۵
3569 0

ویژگی های مصرف نان جو و خواص درمانی آن جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می‌تواند به شمار رود. جو از گیاهی با ساقه‌های بلند به جود می‌آید و هنوز هم یکی از غذاهای عمده انسان را تشکیل می‌دهد. در کشورهای مختلف […]

ادامه مطلب