به گزارش ایسنا، ۲۰ درصد از زنان استرالیایی به دلیل اینکه فکر میکنند نان موجب چاقی آنها میشود پس از مصرف نان دچار عذاب وجدان میشوند. در واقع یک مطالعه ملی در استرالیا از میان ۱۰۰۰ زن به این نتیجه رسید که مصرف نان موجب اضافه وزن یا چاقی نمیشود. این در حالی است که ۴۳ درصد زنان استرالیایی در صورت رژیم گرفتن نان را از غذای خود حذف کردهاند. به دنبال این باور تعدادی از زنان نیز به استفاده از نانهای رژیمی روی آوردهاند.
همچنین در استرالیا ۱۵ درصد والدین مصرف نان توسط فرزندشان را از ترس اضافه وزن در آنها محدود کردهاند. در حالی که تعدادی از زنان این کشور از ترس اضافه وزن نان مصرف نمیکنند ۸۳ درصد آنها به دلیل علاقه به طعم نان، مصرف آن را ترک نکردهاند. در واقع بسیاری زنان از مضرات کاهش مصرف نان آگاه نیستند. به گفته متخصصان تغذیه و سلامت افراط حتی در رژیم های غذایی نیز میتواند به اندازه مصرف بالای شکر مضر باشد.
به گزارش دیلی میل، مصرف صحیح و به اندازه نان، فواید بسیاری برای سلامت از جمله کمک به گوارش، افزایش انرژی و سلامت قلب و عروق دارد. در این مطالعه هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر نان بر اضافه وزن تایید نشده است.
یافتههای یک مطالعه نشان میدهد افرادی که میزان زیادی غلات سبوس دار مصرف میکنند از جمله کسانی که نان کامل مصرف میکنند احتمال اضافه وزن در آنها کمتر است. بسیاری زنان از ارزشهای غذایی که در نان موجود است مانند فیبر، ویتامین B، منیزیم و آهن آگاه نیستند. نان همچنین برای کودکان در کنار فیبر و ویتامین B به تامین امگا ۳ مورد نیاز بدن آنها نیز کمک میکند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاثیر مصرف نان بر روی وزن و چاقی میتوانید مقاله ای دیگر در همین رابطه تحت عنوان “مصرف نان سبوس دار(بخش اول)” مطالعه بفرمایید.
منابع: isna.ir,salamatnews.com
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…