یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف نان جو، چاودار و نان گندم به دلیل داشتن فیبر ریسک بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
بهناز عباسی مقدم در گفتوگو با فارس در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاری ها اظهار داشت: طبخ غذا در زودپز موجب حفظ کیفیت غذا میشود به دلیل اینکه زمان پخت کم است و مواد غذایی ارزش خود را حفظ میکند.
وی گفت: پخت غذا در زودپز ویتامینهای موجود در غذا را حفظ میکند ولی مضرات نیز دارد؛ طبخ غذا در آن موجب میشود که مولکولهای غذا تغییر شکل پیدا کند.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: البته پخت برخی از مواد غذایی مانند حبوبات در زود پز موجب تغییر شکل سلولهای آن نمیشود ولی برخی پخت مواد غذایی مانند سبزیها و گوشتها در زودپز مناسب نیست.
عباسی مقدم اضافه کرد: افراد بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده کنند به دلیل اینکه نانهای سبوسدار از ارزش غذایی بیشتری برخوردار هستند. در وعدههای غذایی بهتر از نان جو، نان چاودار و نان گندم استفاده کنند.
وی بیان داشت: نانهای که از آرد کامل تهیه میشوند سرشار از فیبر هستند که فیبرها ریسک بروز بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون را کاهش میدهند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما دیگر مقالات وبلاگ تنور را مطالعه نمایید و نظر خود را درج کنید.
منابع: salamatnews.com
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…