خوردن نان جو و چاودار ریسک بروز بیماری های قلبی را کاهش میدهد
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف نان جو، چاودار و نان گندم به دلیل داشتن فیبر ریسک بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
بهناز عباسی مقدم در گفتوگو با فارس در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاری ها اظهار داشت: طبخ غذا در زودپز موجب حفظ کیفیت غذا میشود به دلیل اینکه زمان پخت کم است و مواد غذایی ارزش خود را حفظ میکند.
وی گفت: پخت غذا در زودپز ویتامینهای موجود در غذا را حفظ میکند ولی مضرات نیز دارد؛ طبخ غذا در آن موجب میشود که مولکولهای غذا تغییر شکل پیدا کند.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: البته پخت برخی از مواد غذایی مانند حبوبات در زود پز موجب تغییر شکل سلولهای آن نمیشود ولی برخی پخت مواد غذایی مانند سبزیها و گوشتها در زودپز مناسب نیست.
عباسی مقدم اضافه کرد: افراد بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده کنند به دلیل اینکه نانهای سبوسدار از ارزش غذایی بیشتری برخوردار هستند. در وعدههای غذایی بهتر از نان جو، نان چاودار و نان گندم استفاده کنند.
وی بیان داشت: نانهای که از آرد کامل تهیه میشوند سرشار از فیبر هستند که فیبرها ریسک بروز بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون را کاهش میدهند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما دیگر مقالات وبلاگ تنور را مطالعه نمایید و نظر خود را درج کنید.
منابع: salamatnews.com
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
دوستمون درست میگن . ظاهرا برای استان هایی که م دمش و سلامتشون ارزشی ب ...
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید