سید علی ابوالحبیب در گفتوگو با فارس اظهار داشت: ادویهها دارای طبیعتی خشک هستند و ضرر بسیار دارند ولی مصرف آن همراه با غذاهای سرد ضرر این مواد را کاهش میدهد.
وی گفت: نان پر از خمیر طبیعتی گرم و تر دارد و باعث ترش کردن معده و از بین رفتن معده میشود؛ بهترین نان آن است که خیلی خشک و برشته شده یا نه خیلی خمیری و شل نباشد.
این محقق طب اسلامی افزود: طبع گندم با سبوس، گرم و معتدل است اما طبع آرد سفید گندم(آرد نانوایی) گرم و کمی خشک است همچنین آرد نول یا آرد سه صفر که در تهیه پیتزا و ماکارونی استفاده میشود، دارای طبیعتی گرم و خشک است.
ابوالحبیب اضافه کرد: گندم بوداده دارای طبیعتی گرم و خشک است و طبع سویق گندم، سرد و تر است؛ سویق یا قاووت گندم از آرد سفید گندم است که پس از جوشانده شدن در آب، آن را از پارچه صافی عبور داده و خمیر باقیمانده را به صورت لقمه یا گلوله خشک شده درمیآورند.
وی بیان داشت: تابستانها زمانی که غلبه گرمی مثل دم و صفرا زیاد است، در صبح ناشتا میتوان سویق را همراه با کمی عسل و کمی شکر و آب سرد مصرف کرد.
این محقق طب اسلامی ادامه داد: افراد سعی کنند که در مصرف غذاها تعادل را رعایت کرده و گرمی را همراه با سردی یا بالعکس مصرف کنند.
ابوالحبیب عنوان کرد: افرادی که دارای طبیعت گرم هستند، سعی کنند ۳۰ درصد از غذای خود را از مواد غذایی با طبیعت سرد و ۷۰ درصد از غذای خود را از مواد غذایی طبیعت گرم انتخاب کنند.
منابع: salamatnews.com
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…