در این مقاله قصد معرفی انواع نان های مرسوم، متداول و همچنین پرطرفدار ایران عزیزمان را داریم و ممکن است در این مقاله نان هایی مدح نظر شما باشد که معرفی نشده باشند که در مقالات بعدی سعی میکنیم آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و ذکر نماییم. خواهشمندیم اگر نکته ای و یا نظری دارید در پایین صفحه در قسمت نظرات حتما عنوان نمایید.
بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد، نانی است قدری سفت تر با ضخامت ۸/۱ سانتیمتر که مانند نان سنگگ خمیر آن ورآمدهاست. این نان در واقع به نام عشایر بربر است که یکی از شاهان قاجار در سده گذشته در جنوب تهران اسکان داد.
نحوه پیدایش نان سنگک حکایت ها دارد که در مقاله “تاریخچه نان سنگک” به آن پرداختیم. نان سنگک را به جرات میتوان گفت پرطرفدار ترین نان در ایران میباشد و نانی است با ضخامت ۹ میلیمتر، که در شهرهای بزرگ متداول است و خمیر آن ورآمده است، نان سنگک را نان خمیری نیز مینامند. همانطور که در مقالات قبل طی بررسی های انجام شده اعلام کردیم نان سنگک علاوه بر طعم لذیذ دارای بالاترین درجه کیفیت در بین بقیه نان ها را دارد، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نان سنگک و کیفیت آن حتما مقاله “نان سنگک بهترین نان” را مطالعه نمایید
این نان که اغلب در روستاه رواج دارد و به صورت گرد و به زخامت ۵ میلیمتر پخت میشود زیرا پخت نان تافتون به مراتب آسان تر از بقیه مدل های نان میباشد اما در سطح شهر هم نان های تافتون زیاد میبینیم که بعضی از افراد به نام لواش میشناسند.
این نان به شکل گرد و با قطر یک تا دو سانتی متر میباشد که روی نان را با طرح های گوناگون طرحی و پخت میکنند. نان شیرمال که بسیار لذیذ است و بیشتر به کیک شبیه است تا نان، اما جزء پرطرفدارترین نان ها میباشد که بیشتر برای صبحانه مصرف مشیود و همانطور که از اسم نان مشخص است برخلاف بقیه نان ها در بین ترکیبات آن از شیر و همچنین روغن، زرده تخم مرغ و شکر استفاده میشود.
نان لواش دارای رنگ سفید و با زخامت ۲ میلیمتر نازکترین نان مورد مصرفی مردم ایران میباشد. معمولا نان های لواش به دلیل نازک بودن و وزن کم و همچنین ارزانی به صورت بسته ای در نانوایی ها بفروش میرسند.
“لطفا نظرات خود را در درج کنید”
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…
View Comments
بسیار بسیار عالی واقعا دستتون درد نکنه بابت این مطلب فوق العاده
چند نوع نان نیس اینجا چرا ؟
نان های مطرح و معروف یا پر مصرف رو گذاشتیم وگرنه انواع ونان های زیاد تری میشود نام برد.
عالی
سلام واقعا عالیه مرسی بابت توضیحاتتون
سلام.
اقلا یک ویراستار باسواد نوشته هایتان را ببیند.
زخامت غلط است.
ضخامت درست است.