معرفی انواع نان های اصیل ایرانی
در این مقاله قصد معرفی انواع نان های مرسوم، متداول و همچنین پرطرفدار ایران عزیزمان را داریم و ممکن است در این مقاله نان هایی مدح نظر شما باشد که معرفی نشده باشند که در مقالات بعدی سعی میکنیم آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و ذکر نماییم. خواهشمندیم اگر نکته ای و یا نظری دارید در پایین صفحه در قسمت نظرات حتما عنوان نمایید.
نان بربری:
بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد، نانی است قدری سفت تر با ضخامت ۸/۱ سانتیمتر که مانند نان سنگگ خمیر آن ورآمدهاست. این نان در واقع به نام عشایر بربر است که یکی از شاهان قاجار در سده گذشته در جنوب تهران اسکان داد.
نان سنگگ:
نحوه پیدایش نان سنگک حکایت ها دارد که در مقاله “تاریخچه نان سنگک” به آن پرداختیم. نان سنگک را به جرات میتوان گفت پرطرفدار ترین نان در ایران میباشد و نانی است با ضخامت ۹ میلیمتر، که در شهرهای بزرگ متداول است و خمیر آن ورآمده است، نان سنگک را نان خمیری نیز مینامند. همانطور که در مقالات قبل طی بررسی های انجام شده اعلام کردیم نان سنگک علاوه بر طعم لذیذ دارای بالاترین درجه کیفیت در بین بقیه نان ها را دارد، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نان سنگک و کیفیت آن حتما مقاله “نان سنگک بهترین نان” را مطالعه نمایید
نان تافتون:
این نان که اغلب در روستاه رواج دارد و به صورت گرد و به زخامت ۵ میلیمتر پخت میشود زیرا پخت نان تافتون به مراتب آسان تر از بقیه مدل های نان میباشد اما در سطح شهر هم نان های تافتون زیاد میبینیم که بعضی از افراد به نام لواش میشناسند.
نان شیرمال:
این نان به شکل گرد و با قطر یک تا دو سانتی متر میباشد که روی نان را با طرح های گوناگون طرحی و پخت میکنند. نان شیرمال که بسیار لذیذ است و بیشتر به کیک شبیه است تا نان، اما جزء پرطرفدارترین نان ها میباشد که بیشتر برای صبحانه مصرف مشیود و همانطور که از اسم نان مشخص است برخلاف بقیه نان ها در بین ترکیبات آن از شیر و همچنین روغن، زرده تخم مرغ و شکر استفاده میشود.
نان لواش:
نان لواش دارای رنگ سفید و با زخامت ۲ میلیمتر نازکترین نان مورد مصرفی مردم ایران میباشد. معمولا نان های لواش به دلیل نازک بودن و وزن کم و همچنین ارزانی به صورت بسته ای در نانوایی ها بفروش میرسند.
“لطفا نظرات خود را در درج کنید”
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
سلام.
اقلا یک ویراستار باسواد نوشته هایتان را ببیند.
زخامت غلط است.
ضخامت درست است.
سلام واقعا عالیه مرسی بابت توضیحاتتون
عالی
چند نوع نان نیس اینجا چرا ؟
نان های مطرح و معروف یا پر مصرف رو گذاشتیم وگرنه انواع ونان های زیاد تری میشود نام برد.
بسیار بسیار عالی واقعا دستتون درد نکنه بابت این مطلب فوق العاده
لطفا نظر خود را درج نمایید