دانستنی ها

هدف این روزهای صنعت نانوایی استفاده از خمیرترش

استفاده دوباره از خمیرترش، هدف این روزهای صنعت نانوایی

سابقه تخمیر در تولید نان به زمان‏های بسیار دور باز می‏گردد. با توجه به طعم دلپذیر نان تخمیری و همچنین مفید بودن آن برای سلامتی، فرآیند تخمیر می‏تواند آینده تولید نان را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
تا قرن ۱۹ میلادی، از تخمیر طولانی مدت و طبیعی غلات که به خمیرترش شناخته می‏شد، برای تولید نان استفاده می‏شد. از زمان صنعتی شدن تولید مخمر نانوایی، بسیاری از سنت‏های تولید نان از بین رفته است. تولید نان شکلی کاملا استاندارد و صنعتی به خود گرفته است. امروزه، مصرف کنندگان تمایل به استفاده از نان‏های با طعم بهتر و با مواد تشکیل دهنده مفید برای سلامتی دارند. بنابراین آینده نان در تاریخچه آن است و تولیدکنندگان نان در کشورهای مختلف به دنبال استفاده دوباره از خمیر ترش در محصولات خود هستند.
تحقیقات جدید نشان می‏دهد که استفاده از خمیرترش در نان فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد. خمیرترش، باعث کاهش شاخص گلیسمیک می‏شود. همچنین خمیرترش به جذب مواد مغذی مانند مواد معدنی و ویتامین‏ها به دلیل کاهش اسید فیتیک، کمک می‏کند. وجود خمیر ترش در نان باعث هیدرولیز گلوتن گندم می‏شود و به این دلیل هضم نان را برای افراد حساس به گلوتن آسان‏تر می‏سازد.
شرکت‏های بزرگ تولیدکننده مواد اولیه نانوایی در کشورهای مختلف، در حال تولید خمیرترش به صورت بهداشتی و گسترده برای استفاده راحت‏تر نانوایان هستند.

منبع: نگاشته

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر

تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…

4 سال قبل

پخت نان با روش مکانیزه

پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…

5 سال قبل

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…

5 سال قبل

تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه

تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…

5 سال قبل

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه

دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…

5 سال قبل

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی

تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…

5 سال قبل