دانستنی ها

مصرف گلوتن و بیماریهای قلبی

مصرف گلوتن هیچ ارتباطی با بیماری‏های قلبی ندارد

بر اساس مطالع ه‏ای که در نشریه مجازی The BMJ چاپ شده است، استفاده از رژیم‏ های بدون گلوتن نباید در بین افرادی که به آن حساسیتی ندارند، رواج داده شود. استفاده بلند مدت از گلوتن ارتباطی با بروز بیماری‏ های قلبی ندارد و کاهش مصرف گلوتن در بین افرادی که به آن حساسیت ندارند، مصرف غلات کامل را کاهش می‏دهد.
گلوتن پروتئینی است که در گندم، چاودار و جو وجود دارد. گلوتن باعث ورم روده و مشکلات گوارشی برای افرادی می‏شود که به آن حساسیت دارند.
در مطالعه انجام شده، ۷۱۴/۶۴ زن و ۳۰۳/۴۵ مرد که هیچگونه سابقه بیماری‏های قلبی نداشتند، شرکت کردند. این گروه از سال ۱۹۸۶ تا سال ۲۰۱۰ در بازه‏ های ۴ ساله پرسشنام ه‏ای را درباره مواد غذایی مصرفی پر کردند. این افراد بر اساس میزان گلوتن مصرفی، به ۵ گروه تقسیم شدند. در طول ۲۶ سالی که این مطالعه در حال انجام بود، ۲۴۳۱ زن و ۴۰۹۸ مرد مبتلا به بیماری‏ های قلبی شدند. افرادی که کمترین میزان گلوتن را مصرف می‏ کردند نسبت به افراد گروهی که بیشترین میزان مصرف گلوتن را داشتند، بیشتر به بیماری‏ های قلبی مبتلا شدند. در واقع مصرف گلوتن ارتباط مستقیمی با مصرف غلات کامل و در نتیجه بیماری‏ های قلبی کمتر دارد.
منبه: نگاشته

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر

تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…

5 سال قبل

پخت نان با روش مکانیزه

پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…

5 سال قبل

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…

5 سال قبل

تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه

تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…

5 سال قبل

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه

دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…

5 سال قبل

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی

تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…

5 سال قبل