مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: ۲۰ درصد نان مصرفی مردم ایران صنعتی است که برنامههای آتی قرار است این ۲۰ به ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، «ایرج موفق» امروز(سهشنبه ۱۹بهمنماه)، در مراسم افتتاح فاز اول کارخانه تولید نان صنعتی شهر نان گفت: مردم ایران سالانه ۱۵ میلیون تن نان مصرف میکنند که ۲۰ درصد آن صنعتی است و قرار است این ۲۰ به ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.
وی افزود: مصرف نانهای صنعتی بهعلت داشتن املاح، مواد و پروتئینهای مورد نیاز بدن باید افزایش پیدا کند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در ادامه به کارخانه شهر نان اشاره کرد و گفت: این کارخانه با سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسیده و به طور مستقیم برای ۷۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است که با احتساب فروشگاههای آن به ۲۰۰ نفر میرسد.
موفق با اشاره به افتتاح پروژههای دهه فجر در شهرستان فردیس یادآور شد: پروژههای حاصل از ۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در این ایام افتتاح میشود که نتیجه آن ایجاد اشتغال برای ۲۵۰ نفر است.
منبع: isna.ir
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…
View Comments
چی همه مصرف داریم ما ایرانی ها :(
با سلام خدمت جناب زارع
بله متاسفانه مصرف ما ها خیلی بیشتر از میانگین و استاندارد جهانی میباشد.