دانستنی ها

ثبات سرانه مصرف جهانی گندم در ۱۲سال گذشته

ثبات سرانه جهانی مصرف گندم در ۱۲ سال گذشته

بر اساس گزارش مجمع جهانی غلات (IGC) مصرف سرانه جهانی گندم در چند سال اخیر به صورت چشمگیری ثابت بوده است. مصرف سرانه گندم در سال زراعی ۲۰۱۷ برای تمامی جهان به طور متوسط ۶۶/۹ کیلوگرم است. این عدد برای ۱۲ سال گذشته ثابت بوده در حالی که سرانه مصرف در ایالات متحده آمریکا از ۶۱/۶ کیلوگرم در سال ۲۰۰۵ به ۶۰/۳ کیلوگرم در سال گذشته کاهش یافته است.
ثابت بودن سرانه مصرف گندم در جهان، به شدت با کاهش این میزان در کشورهای پیشرفته مانند آمریکا و کشورهای اروپای غربی در تضاد است. برای مثال در آمریکا، علیرغم افزایش جمعیت، میزان کلی مصرف آرد تغییری نداشته است. تجربه مشابهی در کشورهای اروپای غربی نیز وجود دارد، در این کشورها با کاهش جمعیت، میزان تولید آرد نیز کاهش یافته است.
اما در کشورهای در حال توسعه مانند اروپای مرکزی، خاور دور آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی، رشد سرانه مصرف گندم و آرد افزایش یافته است که به نظر می رسد، همین افزایش موجب شده که سرانه مصرف جهانی، علیرغم کاهش برخی کشورها، ثابت باقی بماند.

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر

تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…

5 سال قبل

پخت نان با روش مکانیزه

پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…

5 سال قبل

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…

5 سال قبل

تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه

تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…

5 سال قبل

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه

دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…

5 سال قبل

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی

تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…

5 سال قبل