به گزارش مهر: مهندس محسن فرهادی گفت: در اسفند ۹۴ در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شد، مصوبه ای در خصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد.
وی افزود: براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که ۱.۸ درصد است را به یک درصد کاهش دهد.
فرهادی گفت: در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت ها بر نان سنتی بر عهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان های ذیربط برون بخشی از جمله سازمان ملی استاندارد و سازمان های درون بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می کنند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: مقرر است که بر اساس این برنامه بتوانیم مصوبه ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.
فرهادی از آماده شدن پیش نویس تفاهم نامه ای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: این تفاهم نامه بزودی امضا می شود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملا چارچوب بندی می شود.
وی گفت: براساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیت های یکدیگر استفاده خواهند کرد. آزمایشگاه های سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط کشور قرار می گیرد و کمک می کند تا نظارت های آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر «نظارت بر استاندارد نمک نان ها» توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه در حال انجام است.
وی افزود: این مصوبه با ۴ محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار در حال پی گیری و انجام است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه های پخت نان گفت: نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستور کار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.
منبع: www.mehrnews.com
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…