مهندس حبیب الله حداد، مدیرعامل شرکت گلنان پوراتوس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار نگاشته در حاشیه همایش نان و نوآوری گفت: از آنجایی که فرد مثبت نگری هستم، حتی عقب افتادگی در صنعت نان را یک فرصت مثبت برای شرکت های فعال در این صنعت می دانم تا هر شرکت بتواند به سهم خود کمکی در زمینه بهبود نان کشور کند. همچنین این فرصتی استثنایی است تا افرادی که می خواهند در این زمینه کار کنند، شروع به فعالیت کنند و در مسیر کم کردن فاصله ایران با دنیا قدم بردارند البته گام اصلی برای کم کردن این فاصله، آزادسازی صنعت است و وضعیت کنونی هیچ نفعی برای دولت، نانوا و مردم ندارد. به همین دلیل شرایط فعلی باید تغییر کند. در این راستا تصور می کنم دولت دوازدهم خواهان انجام کاری اساسی در زمینه حفظ منافع ملی است تا هم مردم، هم نانوا و هم دولت سود ببرد چرا که در حال حاضر کشور پتانسیل و شرایط لازم برای آزادسازی صنعت را نیز دارد.
وی گفت: تحول و پیشرفت در نان حجیم و نان سنتی هر دو اهمیت دارد، حتی نان تخت کشور نیز در صورتی که وضعیت رقابتی و سودآور تر باشد، می تواند بهبود یابد اما از آنجایی که دنیا بر روی نان حجیم بیشتر کار کرده و دانش بیشتری در این زمینه وجود دارد به همین دلیل اغلب شرکت ها ازجمله گلنان نیز بیشتر روی نان حجیم کار کرده است.
منبع: نشریه نگاشته
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…
View Comments
بسیار عالی بود، ممنون و متشکرم از مطالب مفیدتون