قیمت کره در سال گذشته افزایش نسبتا زیادی داشته است و همین موضوع موجب نگرانی بخش نانوایان در بسیاری از کشورهای جهان شده است. در اکتبر سال ۲۰۱۶، قیمت هر ۱۰۰ کیلو کره به ۴۵۰ دلار رسید، که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۳ بوده است. در انگلستان قیمت کره دو برابر شده است و در بقیه کشورهای اروپا ۹۰ درصد افزایش قیمت داشته است. تولیدکنندگان نان و شیرینی در اروپا موفق شدهاند که تاکنون قیمت محصولات خود را افزایش ندهند، اما اگر افزایش قیمت ادامه داشته باشد، آنها ناچار به افزایش قیمت و جبران هزینه توسط مشتریان خود خواهند شد.
البته با وجود این افزایش، قیمت کره هنوز از قیمت ۵ سال گذشته کمتر است و به نظر میرسد که این افزایش قیمت به دلیل بازگرداندن قیمت کره به میزان قبلی است. یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت این است که تحقیقات جدید نشان میدهد که کره آنقدر هم که گفته شده برای انسان مضر نیست. اخیرا، به دلیل دنبال کردن روندهای سلامتی و پرهیز از مصرف مواد غذایی فرآوری شده، مصرف کنندگان تمایل بیشتری به خرید کره نسبت به مارگارین (کره گیاهی) دارند. از نظر آنان، کره مادهای طبیعی است در حالی که مارگارین با فرآوری بسیار زیاد تولید میشود. این روزها، کره دیگر به عنوان یک ماده غذایی خطرناک شناخته نمیشود، بلکه میتوان در حد اعتدال از آن در یک رژیم غذایی سالم استفاده کرد.
کره جزئی جداناپذیر در صنعت نانوایی است و از آن در بسیاری از محصولات استفاده میشود. به هر حال این افزایش قیمت کره باید توسط تولیدکنندگان، خرده فروشان و یا مصرف کنندگان پرداخت شود. کارشناسان بازار معتقدند که افزایش قیمت کره در سال ۲۰۱۸ نیز ادامه خواهد داشت.
منبع نگاشته
تاریخ: ۱۳۹۶/۶/۱۰
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…