ارزیابی بوی آرد: مقدار کمی آرد را برداشته و بوی آن را استشمام نمایید، آرد باید دارای بوی تازه و مطبوع باشد و اگر بوی دیگری به مشام برسد باید مشخص نمود که علت بوی خارجی چیست؟ اگر علت آن برای سلامتی مضر نباشد می توان با آزمایش پخت نان، امکان استفاده یا عدم استفاده از آن را مشخص نمود. وقتی که آرد بوی کپک و فساد داشته باشد نان آن نیز نا مطبوع است. بوی اضافی آرد ممکن است به دلایل مختلف باشد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
تعیین میزان رطوبت آرد: با یک آزمایش ساده می توان رطوبت آرد را حدس زد، مقداری آرد را در مشت خود فشرده و سپس مشت خود را به آرامی باز کنید، اگر آرد خیلی خشک باشد به صورت پودر کاملا از هم جدا می گردد، اگر رطوبت آرد مناسب باشد ذرات آرد به صورت چند تکه به هم می چسبند، اگر رطوبت آرد زیاد باشد ذرات آرد به صورت یک تکه به هم می چسبند، آردی که مرطوب است اغلب تیره تر از آرد خشک به نظر میرسد.
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…
View Comments
نانی که الان در غالب نانوایی ها پخت میشه حتی نانوایی ازاد روز بعد بوی کپک میده. یعنی آرد کپکی نون میشه و به خورد مردم داده میشه. در بیرجند خراسان جنوبی از هر نونوایی که نون خریدم تقریبا همین بوده. لعنت خدا بر دولتی که حتی نان مطلوب نمیتونه دست مردم بده.
سلام در تهران اخیرا از هر نانوایی نان میخریم بوی ماهی میده یعنی قارچ سیاهی داره ؟
دوستمون درست میگن . ظاهرا برای استان هایی که م دمش و سلامتشون ارزشی براش قایل نیستن ارد کپک زده تحویل نونواییا میشه از جمله خراسان جنوبی. آیا برای نانواییهای تهران و مشهد هم همین ٱرد رو میبرن؟ استاندار محترم لطفا پیگیزی فرمایید