مصرف گلوتن هیچ ارتباطی با بیماریهای قلبی ندارد
بر اساس مطالع های که در نشریه مجازی The BMJ چاپ شده است، استفاده از رژیم های بدون گلوتن نباید در بین افرادی که به آن حساسیتی ندارند، رواج داده شود. استفاده بلند مدت از گلوتن ارتباطی با بروز بیماری های قلبی ندارد و کاهش مصرف گلوتن در بین افرادی که به آن حساسیت ندارند، مصرف غلات کامل را کاهش میدهد.
گلوتن پروتئینی است که در گندم، چاودار و جو وجود دارد. گلوتن باعث ورم روده و مشکلات گوارشی برای افرادی میشود که به آن حساسیت دارند.
در مطالعه انجام شده، ۷۱۴/۶۴ زن و ۳۰۳/۴۵ مرد که هیچگونه سابقه بیماریهای قلبی نداشتند، شرکت کردند. این گروه از سال ۱۹۸۶ تا سال ۲۰۱۰ در بازه های ۴ ساله پرسشنام های را درباره مواد غذایی مصرفی پر کردند. این افراد بر اساس میزان گلوتن مصرفی، به ۵ گروه تقسیم شدند. در طول ۲۶ سالی که این مطالعه در حال انجام بود، ۲۴۳۱ زن و ۴۰۹۸ مرد مبتلا به بیماری های قلبی شدند. افرادی که کمترین میزان گلوتن را مصرف می کردند نسبت به افراد گروهی که بیشترین میزان مصرف گلوتن را داشتند، بیشتر به بیماری های قلبی مبتلا شدند. در واقع مصرف گلوتن ارتباط مستقیمی با مصرف غلات کامل و در نتیجه بیماری های قلبی کمتر دارد.
منبه: نگاشته
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید