انواع نان سنتی روش های پخت آنها
چنانچه از نان سنتی به عنوان محصول نهایی با توجه به شکل آن صحبت شود، می توان از سنت به عنوان آنکه این محصول یک کالای ملی، سنتی و تاریخی و نوعاً متعلق به یک کشوری است، گفتگو کرد.
الف) نان سنتی دستی:
به نانی گفته می شود که از خمیر ورآمده حاصل از مواد اصلی شامل آب، آرد، نمک، مایه خمیر یا خمیر ترش(یا مخلوطی از هر دو) که بخش بیش تر آن به وسیله دست انجام می گیرد، تهیه می شود. نان های سنگک، بربری، تافتون و لواش از مشهورترین نان های سنتی دستی محسوب می شوند.
ب) نان سنتی ماشینی:
از خمیر ورآمده حاصل از مواد اصلی شامل آب، آرد، نمک، خمیر مایه یا خمیر ترش(و یا مخلوطی از هر دو) که بخش بیشتر آن توسط ماشین یا دستگاه انجام می گیرد، تهیه می شود. انواع نان های سنگک، بربری، تافتون و لواش با ویژگی های یاد شده تهیه می شوند. قابل ذکر است که سوخت مصرفی در پخت این نان ها نفت سیاه، گازوئیل، نفت و گاز می باشد.
نگاهی به تولید نان در برخی از کشورها:
نان یک ماده غذایی است که از اختلاط چهار ماده اصلی آب، آرد، نمک و مخمر یا خمیر ترش تولید می شود. سایر موادی که در این ارتباط به مجموعه خمیر اضافه می شود به عنوان مواد افزودنی تلقی شده و دارای نقش های جانبی هستند. نان در فرهنگ های مختلف به عنوان غذایی ساده، ارزان و مناسب، محسوب می شود. البته انواع مختلفی از نان در سراسر دنیا نظیر نان پیتزا، چاپیتا، تورتیل، باگت، پیتا، بروشه، لواش، بیسکویت، پرتزل، نان، باگل، پوریس و بسیاری موارد دیگر وجود دارند.
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید