قیمت نان سنگک حداکثر دو هزار تومن میباشد
در حالی که سازمان حمایت پر شکایتترین واحدهای صنفی را در دی ماه امسال نانوایان و میوه فروشان اعلام کرده است، رییس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: نداشتن متولی واحد و نانوایان بدون مجوز، عاملان تخلف در این واحدهای صنفی هستند. همچنین نانواییهای آزادپز حداکثر میتوانند نان سنگک را در شکل و نوع و تفاوت خدمات ۲۰۰۰ تومان بفروشند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، محمد رضا نظرنژاد درباره اینکه طبق اعلام سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، بیشترین شکایت مردمی مربوط به فروش نان، میوه و سبزیجات است، اظهار کرد: در گذشته نانوایان یک متولی داشتند و تکلیفشان روشن بود، اما در حال حاضر دستگاههای متولی بسیاری برای نانوایی وجود دارد و مشخص نیست که چه کسی دقیقا مسئولیت نظارت و ساماندهی برای عموم نانوایان را دارد که این خود عاملی برای افزایش تخلف است.
وی با بیان این که حداکثر ۱۰ درصد واحدهای صنفی نانوایی مرتکب تخلف میشوند، ادامه داد: یکی دیگر از عوامل افزایش تخلف و شکایات مردمی در واحدهای صنفی نانوایی این است که نانوایان بسیاری وجود دارند که بدون مشورت با اتحادیه و داشتن مجوز اقدام به احداث و راهاندازی نانوایی میکنند و همین ها مرتکب تخلف میشوند و شکایت مردمی را از واحدهای صنفی نانوایی افزایش میدهد.
حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ هزار تومان
رییس اتحادیه نان سنگکی همچنین در خصوص نرخ نان آزادپز و دولتی نیز خاطر نشان کرد: هر عدد نان سنگک دولتی در نانواییهای غیر آزاد پز که سهمیه آرد دولتی دارند باید ۸۰۰ تومان باشد و نانواییهای آزادپز نیز حداکثر میتوانند در شکل و نوع و تفاوت خدمات و نانی که به مشتریان ارائه میدهند هر عدد نان سنگک را ۱۲۰۰ تومان، ۱۹۰۰ تومان و در نهایت ۲۰۰۰ تومان بفروشند.
وی در ادامه تصریح کرد: هر نانوایی، قیمت نان سنگک آزاد خود را بالاتر از ۲۰۰۰ تومان بفروشد مرتکب تخلف شده است و اتحادیه و دستگاههای نظارتی با آنها برخورد میشود. از مردم تقاضا میشود تا به محض مشاهده به قیمتهای غیر منطقی آن را به اطلاع تعزیرات حکومی یا اتحادیه نان سنگکی برسانند.
این اطلاعیه در تاریخ ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۵ تدوین شده است و تنور قبل از مصوب شدن این قیمت، نان سنگک ساده را به قیمت ۱۵۰۰ تومان و کنجدی ۲۰۰۰ تومان میفروشد که با خدماتی همچون بسته بندی و پیک رایگان در درب منزل میباشد.
منبع: jamejamonline.ir
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید