دانستنی ها

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۲)

با انواع مختلف نان در کشورهای دیگر آشنا شوید

در مقاله قبلی نان های مختلف جهان بخش یک نان های معروف دوازده کشور را بررسی کردیم و در این مقاله قصر بررسی نان های پرطرفدار و معروف بقیه کشور ها را بررسی کینم و آشنا شویم.

 

نان ماراکوئتا(Marraqueta) در شیلی

نانی نرم و چند بخشی با ساختار و بافت ترد است.
بهترین گزینه سرور با کره یا سس های خوراکی میباشد.

 

نان پاراتا(Bread Lacha) در کشور هند

نان گرد و پند لایه میباشد.
مردم هند بهترین گزینه برای سور کردن نان پاراتا را به همراه سیب زمینی، تخم مرغ، سبزیجات، پیاز و … میدانند.

 

نان اوبی نون(Obi bread) در کشورهای ازبکستان و افغانستان

نان گرد و نازک و شبیه نان های هندی میباشد.
مردم کشور ولز روش سور این نان را به همراه کره و عسل ترجیح میدهند.

 

نان ریکالِیپا(reikaleipa) در کشور فنلاند

نان گرد و تخت که با آرد چاودار درست میشود.
فنلاندی ها بهرتین گزینه ی سرور آن را را به همرا پنیر، سبزی یا گوشت میدانند.

 

نان کیستیبی در کشور روسیه

نان نازک با مواد میانی متنوع میباشد.
بهترین روش سرور آن بت سیب زمینی رنده و سرخ شده، سس گوشت یا غلات پخته شده در میان آن است.

 

نان تورنبرود در کشور سوئد

نان تخت و گرد و ترد که از مخلوط آرد های گندم، جو و چاودار تهیه میشود.
بهترین گزینه برای سرور آن به همراه پنیر و مرباست یا بصورت گرم درون سالاد استفاده میشود.

 

نان سودا(Soda Bread) در ایرلند

یک نان گنبدی که بجای خمیر ترش از سودا برای رسیدن آن استفاده میشود.
بهترین روش برای سرور آن به همراه سوپ هاب غلیظ بهمراه پنیر خامه ای است.

 

نان وانوکا(Bread Vanocka) در کشور های چک و اسلواکی

نانی است شیرین که به همراه کشمش،پودر بادام و شکر پخته میشود.
بهترین روش سرور آن به هماره کره و قهوه است.

 

نان آن لیوند در رژیم صهیونیستی

در اشکال مختلف تهیه شده و از هیچ ماده ای برای پف کردن آن استفاده نمیشود.
بهترین گزینه برای خوردن انواع دیپ و سس های خوراکی است.

 

نان یوفکا(Bread Injera) در کشور ترکیه

یک نان گرد و بسیار نازک که خیلی شبیه نان لواش است.
بهترینروش سرو آن به همراه پنیر، گوشت پخته و سبزیجات است.

 

نان پیتای کامل(Bread Injera) در کشور لبنان

یک نان دو لایه و تخت که برای لقمه گرفتن و ساندویچ استفاده میشود.
ببهترین گزینه سرو آن با حمص یا خورش سبزیجات است و همچنین برای لقمه های میان وعده گزینه خوبی محسوب میشود.

 

نان زو پف(Sweet Puff Bread) در کشورهای سوئیس، اتریش و آلمان

عموما به شکل پیچ یا بافته تهیه میشود.
ببهترین گزینه برای سرو با کره و مرباست و یکی از خوراکی های صبحانه روزهای تعطیل بشمار میرود.

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر

تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…

5 سال قبل

پخت نان با روش مکانیزه

پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…

5 سال قبل

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان

دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…

5 سال قبل

تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه

تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…

5 سال قبل

دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه

دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…

5 سال قبل

گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی

تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…

5 سال قبل