در مقاله قبلی نان های مختلف جهان بخش یک نان های معروف دوازده کشور را بررسی کردیم و در این مقاله قصر بررسی نان های پرطرفدار و معروف بقیه کشور ها را بررسی کینم و آشنا شویم.
نانی نرم و چند بخشی با ساختار و بافت ترد است.
بهترین گزینه سرور با کره یا سس های خوراکی میباشد.
نان گرد و پند لایه میباشد.
مردم هند بهترین گزینه برای سور کردن نان پاراتا را به همراه سیب زمینی، تخم مرغ، سبزیجات، پیاز و … میدانند.
نان گرد و نازک و شبیه نان های هندی میباشد.
مردم کشور ولز روش سور این نان را به همراه کره و عسل ترجیح میدهند.
نان گرد و تخت که با آرد چاودار درست میشود.
فنلاندی ها بهرتین گزینه ی سرور آن را را به همرا پنیر، سبزی یا گوشت میدانند.
نان نازک با مواد میانی متنوع میباشد.
بهترین روش سرور آن بت سیب زمینی رنده و سرخ شده، سس گوشت یا غلات پخته شده در میان آن است.
نان تخت و گرد و ترد که از مخلوط آرد های گندم، جو و چاودار تهیه میشود.
بهترین گزینه برای سرور آن به همراه پنیر و مرباست یا بصورت گرم درون سالاد استفاده میشود.
یک نان گنبدی که بجای خمیر ترش از سودا برای رسیدن آن استفاده میشود.
بهترین روش برای سرور آن به همراه سوپ هاب غلیظ بهمراه پنیر خامه ای است.
نانی است شیرین که به همراه کشمش،پودر بادام و شکر پخته میشود.
بهترین روش سرور آن به هماره کره و قهوه است.
در اشکال مختلف تهیه شده و از هیچ ماده ای برای پف کردن آن استفاده نمیشود.
بهترین گزینه برای خوردن انواع دیپ و سس های خوراکی است.
یک نان گرد و بسیار نازک که خیلی شبیه نان لواش است.
بهترینروش سرو آن به همراه پنیر، گوشت پخته و سبزیجات است.
یک نان دو لایه و تخت که برای لقمه گرفتن و ساندویچ استفاده میشود.
ببهترین گزینه سرو آن با حمص یا خورش سبزیجات است و همچنین برای لقمه های میان وعده گزینه خوبی محسوب میشود.
عموما به شکل پیچ یا بافته تهیه میشود.
ببهترین گزینه برای سرو با کره و مرباست و یکی از خوراکی های صبحانه روزهای تعطیل بشمار میرود.
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…