نان های فانتزی ممکن است بعد از پخت مشکلاتی داشته باشند که با بررسی آنها میشود به کیفیت بسیار مطلوب تری دست پیدا کرد که در این مقاله به دوازده مورد از این عیوب اشاره میکنیم و راه رفع آن عیب را هم درج مینماییم بلکه نانوایان نان های فانتزی از این موارد استفاده کنند و محصول با کیفیت تولید نمایند.
علت:
روش رفع عیب:
خمیر را سرد تهیه کنید و همچنین چانه ها را قدری کم تر در اتاق تخمیر نگهدارید و زمان پخت را با کم کردن درجه حرارت فر قدری طولانی تر کنید.
علت:
روش رفع عیب:
باید خمیر را قدری شل و گرم تر تهیه شود.
علت:
روش رفع عیب:
رطوبت اتاق تخمیر را افزایش دهید و خمیر را قدری سردتر تهیه نمائید و همچنین بعد از گذاشتن چانه ها در فر به خمیر بخار بیش تری بدهید.
علت:
روش رفع عیب:
مقداری آرد ضعیف تر با آرد قوی مخلوط کنید و زمان استراحت چانه ها را قبل از رول کردن افزایش دهید و همچنین مدت نگهداری چانه ها را در اتاق تخمیر طولانی تر کنید.
علت:
روش رفع عیب:
خمیر را قدری گرم تر و شل تر تهیه نمائید و همچنین استراحت چانه ها را قبل از رول کردن بیش تر کنید.
علت:
روش رفع عیب:
مقدارکمی آرد ضعیف(۵%) به آردتان اضافه کنید و زمان زدن خمیر را قدری طولانی تر کنید و همچنین خمیر را قدری سردتر تهیه نمائید.
در مرحله بعد زمان استراحت و زمان پخت را قدری اضافه کنید و از بهبود دهنده مناسب استفاده کنید.
علت:
روش رفع عیب:
زمان تخمیر در اتاق تخمیر را کاهش دهید و از طرفی میزان بخار فر را در شروع پخت افزایش دهید و همچنین قالب های مخصوص تست را اگر از آهن سفید است تغییر و درجه حرارت فر را افزایش دهید.
علت:
روش رفع عیب:
درصد خمیرمایه را کاهش دهید و زمان تخمیر در اتاق تخمیر را به ۵۰ تا ۶۰ دقیقه کاهش و درجه حرارت فر را افزایش دهید.
علت:
روش رفع عیب:
خمیر را قدری شل تر تهیه نمائید و همچنین زمان تخمیر را قدری طولانی تر کنید.
علت:
روش رفع عیب:
خمیر را شل تر تهیه کنید و درجه حرارت خمیر پس از زدن حدود C۫ ۲۷ بیش تر نباشد و همچنین رطوبت هوا را در زمان تخمیر اولیه کاهش دهید.
علت:
روش رفع عیب:
مدت زمان تهیه خمیر را کوتاه و رطوبت اتاق تخمیر را کم کنید و همچنین زمان تخمیر را در اتاق تخمیر کاهش دهید. پس از گذاشتن چانه ها در فر بخار کم تری به خمیر بدهید.
علت:
روش رفع عیب:
خمیر را قدری سفت تر تهیه نمائید و استراحت خمیر قبل از چانه کردن را قدری کم تر و همچنین زمان تخمیر را در اتاق تخمیر کم کنید.
نانوایان نان های فانتزی یا همان حجیم و نیمه حجیم با برخورد با هر یک از موارد بالا میتوانند به راحتی مشکلشان را راه حل هایی که ارائه داده ایم حل کنند و امیدواریم روز به روز با تولید نان های سالم تر و با کیفیت تر به مردم عزیزمان خدمت کنیم!
تنور: لذت خرید اینترنتی نان سالم و تازه همراه با پیک وبسته بندی….
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…
View Comments
سلام میخواستم بدونم علت خمیری شدن نون برگر چیه