مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یکبار این استانداردها به روز می شوند.
به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، غلامرضا قاسمپور در همایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن افزود: ۹۰ درصد نان مصرفی مردم در نانواها تولید می شود و با توجه به اهمیت آن در سلامت مردم ۲۰۰ استاندارد برای گندم، آرد، نان، ماشین های پخت نان و تجهیزات نانوایی تدوین شده است که هر دو سال یکبار با همکاری وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به روزرسانی خواهد شد.
مشاور رئیس سازمان ملی اضافه کرد: استاندارد فضا و محیط نانوایی و حتی وضعیت شعله نانوایی نیز تدوین و ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که رئیس آن رئیس جمهوری است و اکثر وزرا در آن عضو هستند؛ مصوب کرده است که همه دستگاهها با محوریت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت نان همکاری کنند و سازمان استاندارد نیز با تفاهمنامهای که یکماه پیش با معاون بهداشتی وزیر بهداشت منعقد کرد، در این مسیر حرکت میکند.
وی گفت: به طور کلی در ۹۰ سال گذشته حدود ۳۰ هزار نوع استاندارد در کشور تدوین شده که پنچ هزار آن مربوط به مواد غذایی است.
منبع: www.irna.ir
تاثیر مراحل مختلف پخت روی خمیر هنگامی که خمیر وارد فر می گردد در اثرپخت،…
پخت نان با روش های مکانیزه پس از اینکه قطعات خمیر بترتیب فوق آماده گردید…
دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در تولید نان های مکانیزه پس از اینکه عمل…
تخمیر نهایی و اتاق تخمیر و شیار زنی در تولید نان های مکانیزه پس از…
دستگاه تخمیر میانی در تولید نانهای مکانیزه و قالب گیری و شکل دادن طبق معمول…
تخمیر میانی و گرد کردن و آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی خمیر تقسیم شده…