موشن گرافیک خطرات و مضرات استفاده از جوش شیرین در پخت نان
انیمیشن کوتاه پندانه با موضوع خطرات بکارگیری جوش شیرین در فرایند پخت نان که مهمتذین این خطرات شامل: بیماری پوکی استخان، ورم معده، کمخونی شدید، جذب لودگی ها و سرب موجود در هوا میباشد که به زبان طنز به تصویر کشده شده است!
ویدئو زیر را شماهده نمایید:
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 4.4]
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید