نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا

صنعت نان در کشورهای آفریقایی ایالات متحده و کانادا چگونه است؟

در مراکش و آفریقای شمالی نان گردی که چهار اینچ طول دارد و از قبل در روغن خوابانده می شود طرفداران زیادی دارد .همچنین نان رقیف قوت غالب در غذای مراکشی ها است و متشکل از چندین لایه نان پخته شده است. همچنین در بسیاری از کشورهای امریکای جنوبی نظیر برزیل و کلمبیا نیز انواع نانهای سنتی(مانند انواع نانهای پنیری)تهیه و عرضه می شوند.

 

ایالات متحده و کانادا

در ایالات متحده، نانهای سنتی شامل نان ذرت و انواع نانهای سریع نظیر بیسکویت میباشند. نان ذرت از آرد ذرت تهیه شده و مزه وبافت آن از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. عموماً جنوبی ها آرد ذرت سفید را با اندکی آرد گندم یا شیرین کننده های افزودنی ترجیح می دهند. این نان به صورت سنتی در تاوه های چدنی پخته می شود و بیرون آن ترد و داخل آن مرطوب است. شمالی ها معمولاً ترکیب آرد ذرت زرد آرد گندم و نیز شکر، عسل، یا شربت را ترجیح می دهند. این حالت نانی را ایجاد می کند که نرمتر و شیرین تر از مشابه جنوبی خود است. نانهای گندم خانگی در قوطی های مستطیلی مشابه با انگلیس درست می شوند. رولت های درست شده از آرد گندم و مخمر از دیگر نان های سنتی و متداول امریکایی ها هستند که با وعده شام خورده می شوند. بیسکوییت های خمیر ترش غذای گاوبازان سنتی در غرب بوده است. ناحیه خلیج سانفرانسیسکو به خاطر نان مخصوص خود معروف است. این نان تخم مرغی از آرد ذرت با یا بدون افزودنی برنج و ذرت پوست کنده درست می شود و با شیر و تخم مرغ مخلوط شده و کوچک شده و با دوامی ور می آید که بایستی با قاشق از روی ظرف صرف شود. این نان در جنوب خیلی تداول دارد. تا قرن بیستم(حتی بعد از آن در نواحی خاص) هر آردی به غیر از آرد ذرت تجملاتی به حساب می آمد. این امر تنوع بیشتر در انواع نانهای ذرت را در مقایسه با نانهای گندم نشان می دهد. در بازار، متداول ترین نان تجاری نوعی با بافت نرم با پوسته ای نازك بوده است که معمولاً با شیر درست می شود و کمی شیرین است. این نوع است که عموماً به صورت تکه تکه شده و بصورت بسته بندی به فروش می رسد و معمولاً با پوسته خورده می شود اما برخی مصرف کنندگان ممکن است به جهت ذائقه شخصی یا شیوه مصرف ،پوسته رویی را بردارند و به صورت ساندویچ های انگشتی با چای عصرانه صرف نمایند.اگر چه در امریکا نان ساندویچی سفید متداول ترین نان است اما مردم این کشور بیشتر به سمت نان های صنعتی تمایل دارند. مناطق مختلف کشور باویژگیهای قومی خاص دارای گونه های مختلف نان نظیر باگت فرانسوی، باگل یهودی ، نان هواپیمایی(نانی ایتالیایی درست شده در نیوانگلند) نان سرخ کرده بومیهای امریکا(محصولی پرمشقت که طی مهاجرت هندیها در قرن نوزدهم توسعه یافت) و نان زیره یهودی که معمولاً با مغازه اغذیه فروشی در ارتباط است، می باشند.


برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 4.7]

دسته بندی: دانستنی ها
تاریخ: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه


لطفا نظر خود را درج نمایید

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه