آموزشی

توصیه هایی در مصرف نان

توصیه هایی در مصرف نان
۲۸ آذر ۱۳۹۵
1385 0

توصیه و نکاتی در جهت مصرف نان امام رضا(ع ) توصیه هایی درباره نحوه مصرف نان دارند. آن حضرت می فرماید: امام رضا (ع) : لقمه های نان را کوچک کنید که با هر لقمه ای برکتی است و نان را با دست پاره کنید نه با کارد و نیز فرمودند: هر که در خانه […]

ادامه مطلب


آموزشی

معرفی انواع نان های ایرانی

معرفی انواع نان های ایرانی
۲۵ آذر ۱۳۹۵
19755 3

معرفی انواع نان های اصیل ایرانی در این مقاله قصد معرفی انواع نان های مرسوم، متداول و همچنین پرطرفدار ایران عزیزمان را داریم و ممکن است در این مقاله نان هایی مدح نظر شما باشد که معرفی نشده باشند که در مقالات بعدی سعی میکنیم آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و ذکر نماییم. […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان بیات و تغییرات نان

نان بیات و تغییرات نان
۲۴ آذر ۱۳۹۵
2212 0

تعریف نان بیات بیات­ شدن نان، در اصل عبارت است از مجموعه تغییرات غیر از تغییرات ناشی از فعالیت میکروارگانسیم­ها که در بافت، مزه و بوی نان اتفاق می­افتد و پدیده‏ای است که جلوگیری از آن در شرایط عادی امکان پذیر نیست، حتی اگر از بهترین مواد و روش­ها برای تهیه نان استفاده شود، پس […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان در یخچال ممنوع!

نان در یخچال ممنوع!
۲۲ آذر ۱۳۹۵
3144 1

نگهداری نان در یخچال مناسب نیست!!! آیا شما نیز نان را در یخچال نگهداری می کنید؟ نان برخلاف غذاهای پخته شده در دمای سرد بسیار زودتر کیفیت و تازگی اش را از دست می دهد، نان در دمای یخچال سریعتر فرآیند بیات شدن را طی می کند. در مقالات قبل به برخی از “نکات نگهداری […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

تاریخچه و حکایت نان سنگک

تاریخچه و حکایت نان سنگک
۱۲ آذر ۱۳۹۵
3681 1

داستان اختراع نان سنگک در سرزمين كهن ايران، بر اثر تجربه ها و سليقه ها در طول ساليان دور تاريخ، غذاها و پختني های گوناگونی رسم شده است كه در نزد بسياری از كشورهای ديگر و حتي مردم سرزمين ما، اين غذاها به عنوان غذاهاي ملی و سنتی معروف شدهاند. به ترتیب اهمیت شاطر، خمیرگردان، […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان سنگک بهترین نان

نان سنگک بهترین نان
۰۸ آذر ۱۳۹۵
5000 2

برتری و ویژگی های نان سنگک متخصصان تغذیه اذعان دارند که نان سنگک جزو بهترین نان های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. از ویژگی‌های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت رفع گرسنگی آن می باشد. نان سنگک دارای مقدار زیادی فیبر میباشد و همین امر باعث مشود هضم […]

ادامه مطلب