دانستنی ها

تاریخچه و حکایت نان سنگک

تاریخچه و حکایت نان سنگک
۱۲ آذر ۱۳۹۵
3264 1

داستان اختراع نان سنگک در سرزمين كهن ايران، بر اثر تجربه ها و سليقه ها در طول ساليان دور تاريخ، غذاها و پختني های گوناگونی رسم شده است كه در نزد بسياری از كشورهای ديگر و حتي مردم سرزمين ما، اين غذاها به عنوان غذاهاي ملی و سنتی معروف شدهاند. به ترتیب اهمیت شاطر، خمیرگردان، […]

ادامه مطلب


آموزشی

نان سنگک بهترین نان

نان سنگک بهترین نان
۰۸ آذر ۱۳۹۵
4779 2

برتری و ویژگی های نان سنگک متخصصان تغذیه اذعان دارند که نان سنگک جزو بهترین نان های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. از ویژگی‌های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت رفع گرسنگی آن می باشد. نان سنگک دارای مقدار زیادی فیبر میباشد و همین امر باعث مشود هضم […]

ادامه مطلب


آموزشی

نکات نگهداری نان در فریزر

نکات نگهداری نان در فریزر
۰۴ آبان ۱۳۹۵
3347 1

چگونگی نگهداری نان در یخچال و فریزر جهت نگهداری نان در فریزر لازم است نان كاملا خنك شود و به قطعات كوچك و مناسب تقسیم گردد و پس از قرار دادن در كیسه‌های پلاستیكی مناسب در حداقل زمان ممكن به فریزر انتقال یابد. برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج كنید و […]

ادامه مطلب


آموزشی

روشهای درست نگهداری نان

روشهای درست نگهداری نان
۰۲ آبان ۱۳۹۵
9642 3

روش های صحیح نگهداری نان: ۱- گذاشتن نان های داغ روی هم، احتمال کپک زدگی را تشدید و سرعتش را بیشتر میکند. ۲- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنيد. نان سرد شده را سعی کنید در پلاستيک دربسته و بدون هوا بگذارید. ۳- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن […]

ادامه مطلب