آموزشی

بررسی روشهای کاهش ضايعات نان(بخش دوم)

بررسی روشهای کاهش ضايعات نان(بخش دوم)
۱۸ دی ۱۳۹۵
2110 0

بررسی راهکارهای کاهش ذباله و ضایعات نان برای رسیدن به مناسب ترین الگوی نان، لزوم تعیین کیفیت و ارزیابی موارد زیر پیشنهاد میگردد: فرآیند نان: درجه استخراج آرد، تخمیر (زمان و نوع)، پخت (درجه حرارت و زمان)، زمان قابلیت نگهداری نان (در نانواییها و منازل)، ارزش تغذیه‌ای: میزان پروتئین، تعیین کیفیت پروتئین، ویتامینها و املاح، […]

ادامه مطلب


آموزشی

مصرف نان جو خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

۱۷ دی ۱۳۹۵
1250 0

خوردن نان جو و چاودار ریسک بروز بیماری‌ های قلبی را کاهش می‌دهد یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف نان جو، چاودار و نان گندم به دلیل داشتن فیبر ریسک بروز بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. بهناز عباسی مقدم در گفت‌وگو با فارس در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ ها اظهار داشت: طبخ غذا […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

مصرف نان و رشد و سلامتی سیستم عصبی

مصرف نان و رشد و سلامتی سیستم عصبی
۱۶ دی ۱۳۹۵
1752 0

تاثیر مصرف نان و غلات در رشد و سلامت دستگاه عصبی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه گفت: بیش از نیمی از کل انرژی روزانه باید از گروه نان و غلات تامین شود ومصرف گروه نان و غلات برای تامین انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است. دكتر زهرا عبداللهی اضافه كرد: مصرف مواد غذایی […]

ادامه مطلب


آموزشی

بررسی روشهای کاهش ضايعات نان(بخش اول)

بررسی روشهای کاهش ضايعات نان(بخش اول)
۱۵ دی ۱۳۹۵
1647 0

بررسی راهکارهای کاهش ذباله و ضايعات نان تأمين نان مورد نياز جمعيت هشتاد میلیونی کشور حجم وسيعی از فعاليت بخشهای کشاورزی، صنعت، حمل و نقل، ذخيره سازي و توزيع را در بر مي‌گيرد مطالعات بررسی الگوی مصرف مواد غذايی در استانهای مختلف کشور نشان مي‌دهد که عمده‌ترين گروه غذايی در تأمين انرژی و پروتئين دريافتی […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

ویژگی مصرف نان سبوس دار(بخش چهارم)

ویژگی مصرف نان سبوس دار(بخش چهارم)
۱۴ دی ۱۳۹۵
1705 1

مصرف نان سبوس‌ دار موجب تمرکز و دقت‌ عمل می‌شود در مقالات قبلی تنور خاصیت ها و ویژگی های مصرف نان سبوس دار را جهت کاهش خطر سکته قلبی و دیابت و همچنین زیاد شدن عمر و کاهش چربی های شکم بررسی کردیم و در این مقاله تاثیر مصرف نان سبوس دار بر روی حافظه […]

ادامه مطلب


دانستنی ها

آسیب های مصرف نان خمیر

۱۲ دی ۱۳۹۵
2318 0

مصرف نان خمیر موجب آسیب معده می‌شود سید علی ابوالحبیب در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت: ادویه‌ها دارای طبیعتی خشک هستند و ضرر بسیار دارند ولی مصرف آن همراه با غذاهای سرد ضرر این مواد را کاهش می‌دهد. وی گفت: نان پر از خمیر طبیعتی گرم و تر دارد و باعث ترش کردن معده و […]

ادامه مطلب