تنور نان سنگک

برتری و ویژگی های نان سنگک

متخصصان تغذیه اذعان دارند که نان سنگک جزو بهترین نان های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. از ویژگی‌های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت رفع گرسنگی آن می باشد. نان سنگک دارای مقدار زیادی فیبر میباشد و همین امر باعث مشود هضم آن آسان شود و بسیار مورد توجه متخصصان تغذیه قرار بگیرد. وی افزودند: نحوه پخت سنتی این نان و طعمو ظاهر متمایز آن از سایر نان‌ها باعث شده در فرهنگ و سفره ایرانی ارزش بالایی یافته و بخصوص برای صبحانه، وجود نان سنگک در اولویت قرار گیرد.

خاصیت های پزشکی و دارویی نان سنگک

نان سنگک شامل سطح بالایی از آهن، پروتئین، کلسیم و ویتامین ها میباشد.
مصرف این نان برای كودكان نیز بسیار مفید میباشد، مخصوصاً در دورانی كه سلولهای عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار سبب باهوشی و رفتار خوب كودكان می شود.
از طرفی چون برای نان سنگك بیشتر از آرد كامل استفاده می شود و آرد كامل ویتامین ها و املاح آن حفظ شده است بیشتر به مصرف این نان توصیه می شود.

نا گفته نماند نان بربری بعد از نان سنگگ یکی از پر طرفدارترین و مطلوب‌ ترین نان‌های ایرانی به شمار می‌آید، به شرطی که خمیر آن با استفاده از خمیر مایه تهیه شده باشد و تخمیر در آن صورت پذیرد و در درجه حرارت یکنواخت و ملایم پخت شود.
جهت خرید و سفارش اینترنتی نان به وب سایت تنور مراجعه نمایید.


برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 16 میانگین: 2.8]

دسته بندی: آموزشی
تاریخ: ۰۸ آذر ۱۳۹۵

اشتراک گذاری

2 دیدگاه

saeed
saeed ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

sangak ro harja harja nemtonan khob dorostesh konan

معین
معین ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

بسیار عالی منم همیشه نون سنگگ استفاده میکنیم، چون هم طعمش بهتره هم کیفیت


لطفا نظر خود را درج نمایید

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه