اهمیت انتخاب سفره مناسب برای سلامتی

سفره، میان خانواده‌های ایرانی یکی از ملزومات پرمصرفی است که چون روزانه و به دفعات استفاده می‌شود باید به بهداشت آن رسیدگی شود.پس باهم به بررسی انواع آن و چگونگی رعایت بهداشت آن و انتخاب بهترین نوع آن که برای سلامت ما مضر نباشد می پردازیم:
 

انواع سفره

  • پارچه‌ای
  • پلاستیکی
  • انواع نایلونی یکبار مصرف

انواع پلاستیکی آن به دلیل قابلیت تمیز شدن سریع با دستمال مرطوب و نم پس ندادن و عدم جذب رطوبت و آلودگی از کف زمین در اولویت قرار دارد که البته باید هنگام خرید، استفاده و نگهداری از آن نکاتی را رعایت کرد.

 

راهنمای خرید و انتخاب سفره مناسب

  1. سفره هایی خریداری نمایید که بتوانید پشت و روی آنها را تشخیص دهید و بتوانید راحت از سطح رویی آن استفاده نمایید.
  2. از نوع پشت کرک دار و پارچه ای خریداری نکنید زیرا آلودگی های محیط را به خود جذب می کنند.
  3. از انواع پلاستیکی آن خریداری نمایید زیرا سفره های حصیری و پارچه ای سخت تمیز می شوند ولی پلاستیکی به راحتی تمیز می شوند.
  4. در هنگام خرید به تعدادی اعضای خانواده یا نفرات مورد نظر خود توجه نمایید.
  5. انواع پلاستیکی آن در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند که می توانید بنا به سلیقه ی خود سفره ی مناسبی انتخاب نمایید.

 

نکاتی که در رابطه با بهداشت سفره غذاخوری باید به آن توجه کنید:

  • برای حمل و نگهداری نان هنگامی که نان داغ است داخل نوع پارچه ای آن بگذارید و از پلاستیگی اجتناب کنید.
  • برای تمیز کردن آن از دستمال نم دار یا حوله نخی استفاده نمایید.
  • در صورتیکه غذا روی سفر بریزد حتما آن را با آب گرم و مواد شوینده شستشو دهید و زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
  • در هنگام جمع کردن سفره، دو سر آن را روی هم قرار دهید و به هیچ وجه نباید قسمت زیر آن را که روی زمین بوده را با سطح داخلی آن در تماس قرار دهید.
  • باقی مانده نان را از داخل آن بردارید، باقی مانده ی نان در سفره باعث ایجاد کپک زدگی می شود.

 
منابع: jadidtarinha.net , sinbod.com


برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 8 میانگین: 2.9]

دسته بندی: آموزشی
تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۳۹۵

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه


لطفا نظر خود را درج نمایید

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه