استاندارد نان

استاندارد نان هر ۲ سال یکبار به روز می شود

مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یکبار این استانداردها به روز می شوند.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، غلامرضا قاسمپور در همایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن افزود: ۹۰ درصد نان مصرفی مردم در نانواها تولید می شود و با توجه به اهمیت آن در سلامت مردم ۲۰۰ استاندارد برای گندم، آرد، نان، ماشین های پخت نان و تجهیزات نانوایی تدوین شده است که هر دو سال یکبار با همکاری وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به روزرسانی خواهد شد.
مشاور رئیس سازمان ملی اضافه کرد: استاندارد فضا و محیط نانوایی و حتی وضعیت شعله نانوایی نیز تدوین و ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که رئیس آن رئیس جمهوری است و اکثر وزرا در آن عضو هستند؛ مصوب کرده است که همه دستگاهها با محوریت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت نان همکاری کنند و سازمان استاندارد نیز با تفاهمنامه‌ای که یکماه پیش با معاون بهداشتی وزیر بهداشت منعقد کرد، ‌در این مسیر حرکت می‌کند.
وی گفت: به طور کلی در ۹۰ سال گذشته حدود ۳۰ هزار نوع استاندارد در کشور تدوین شده که پنچ هزار آن مربوط به مواد غذایی است.

منبع: www.irna.ir


برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]

دسته بندی: آموزشی
تاریخ: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه


لطفا نظر خود را درج نمایید

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه