با انواع مختلف نان در سراسر دنیا آشنا شوید
نان یکی از رایج ترین و البته متفاوت ترین ماده های خوراکی در سراسر جهان محسوب می شود که شکل و طعم های متنوعی از آن در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه می گردد.
اگر فقط به همین کشور خودمان نگاه کنیم، تنوع نان های موجود بسیار زیاد بوده و رایج ترین و مرسوم ترینِ آن ها را لواش، بربری، سنگگ و تافتون تشکیل می دهند اما نمونه هایی همانند شیرمال، نان قندی، نان جو، یوخا، فتیر و … وجود دارند که نشان از تعدد این خوراکی خوش عطر و مفید در خود دارند.
اما فارغ از ایران، در کشورهای دیگر دنیا نیز نان در اشکال و طعم های گوناگون تهیه می شود که می توانید در اینفوگرافی زیر، با تعدادی از آن ها آشنا شوید. همراهمان باشید.
جانی کیک(Johnny Cupcakes) در آمریکا
نان بزرگ، گرد و تخت که با آرد ذرت تهیه شده است و در تابه چدنی پخته میشود.
به عقیده مردم آمریکا بهترین گزینه برای سور نانِ جانیکیک با کره و مربا میباشد.
نان آرِپا(Arpa) در کشور های ونزوئلا و کلمبیا
نان گرد و تختی است که با آرد ذرت تهیه میشود.
مردم ونزوئلا و کلمبیا بهترین گزینه برای سور کردن نان آرِپا را به همراه خوراک گوشت چرخ کرده، سالاد مرغ، پنیر رنده شه یا ژامبون میدانند.
نان بارابرث(Barabrs) در کشور ولز
نان ضخیمی که با خمیر ترش یا بکینگپودر درست میشود و داخل آن از انواع مختلف میوه های خشک استفاده میشود.
مردم کشور ولز روش سور نان بارابرث را بصورت برش های نازک به همراه کره ترجیح میدهند.
نان دَمپِر(damper) در کشور استرالیا
نان ضخیمی که گنبدی شکل میباشد.
استرالیایی ها بهرتین گزینه ی سرور نان دَمپِر را با گوشت پخته شده و خورش های زمستانی میدانند.
نان چاپاتی(Chapati bread) در کشور هند
نان تخت و گرد که با آرد گندم تهیه میشود.
بهترین روش سرور آن به همراه کاری هند و سوپ عدس است و برای لقمه گرفتن نیز اسفاده میشود.
نان فِلَتکاکا(Bread Flatkaka) در کشور ایسلند
نان تیره نازک و نرم که دروه تابه سرخ میشود.
بهترین گزینه برای سرور سالمون دودی یا ماهی شور است.
نان کرینگِل(Kringle Bread) در جمهوری استونی
رول دارچین و کره.
بهترین روش برای سرور آن به همراه بادام یا گردوی خرد شده در کنار چای داغ است.
نان هِمبشا(Bread Ambasha) در کشور اریتره
نان گرد و تخت با طعم تند که درون تابه در بسته پخته میشود.
بهترین روش خوردن نان به همراه عسل و چای است.
نان گریسینی(Grissini Bread) در کشور ایتالیا
نانهای بلند و باریک و ترد که مدادی شکل هستند.
بهترین گزینه برای خوردن انواع دیپ های تند، سبزیچات و غذاهای آبکی محسوب میشوند.
نان اینجِرا(Bread Injera) در کشور اتیوپی
نانی با بافت اسفنجی که بدون خمیر ترش درست میشود.
بهترینروش سرو آن به همراه خوراک گوشت یا خورش سبزیجات است. برای قلمه گرفتن هم گزینه مناسبی محسوب میشود
نان لواش(Bread Injera) در کشور ارمنستان
نانی تخت و گرد و نازک که موما در تنور پخته میشود.
ببهترین گزینه برای لقمه گرفتن محسوب میشود.
نان ناکِبرود(Knackebrot bread) در کشور سوئد
یک نان خشک و ترد و تخت که از آرد دانه چاودار تهیه میشود.
ببهترین گزینه برای سرو با پنیر و سبزی یا قرار دادن هر خوراکی دیگری روی آن است.
منبع: rooziato.com
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید