نان کشورها

نان‌های خارجی و مختلف دیگر کشورها(بخش۲)

با انواع مختلف نان در کشورهای دیگر آشنا شوید

در مقاله قبلی نان های مختلف جهان بخش یک نان های معروف دوازده کشور را بررسی کردیم و در این مقاله قصر بررسی نان های پرطرفدار و معروف بقیه کشور ها را بررسی کینم و آشنا شویم.

 

نان ماراکوئتا(Marraqueta) در شیلی

نانی نرم و چند بخشی با ساختار و بافت ترد است.
بهترین گزینه سرور با کره یا سس های خوراکی میباشد.
ماراکوئتا

 

نان پاراتا(Bread Lacha) در کشور هند

نان گرد و پند لایه میباشد.
مردم هند بهترین گزینه برای سور کردن نان پاراتا را به همراه سیب زمینی، تخم مرغ، سبزیجات، پیاز و … میدانند.
پاراتا

 

نان اوبی نون(Obi bread) در کشورهای ازبکستان و افغانستان

نان گرد و نازک و شبیه نان های هندی میباشد.
مردم کشور ولز روش سور این نان را به همراه کره و عسل ترجیح میدهند.
اوبی نون

 

نان ریکالِیپا(reikaleipa) در کشور فنلاند

نان گرد و تخت که با آرد چاودار درست میشود.
فنلاندی ها بهرتین گزینه ی سرور آن را را به همرا پنیر، سبزی یا گوشت میدانند.
ریکالِیپا

 

نان کیستیبی در کشور روسیه

نان نازک با مواد میانی متنوع میباشد.
بهترین روش سرور آن بت سیب زمینی رنده و سرخ شده، سس گوشت یا غلات پخته شده در میان آن است.
نان کیستیبی

 

نان تورنبرود در کشور سوئد

نان تخت و گرد و ترد که از مخلوط آرد های گندم، جو و چاودار تهیه میشود.
بهترین گزینه برای سرور آن به همراه پنیر و مرباست یا بصورت گرم درون سالاد استفاده میشود.
نان تورنبرود

 

نان سودا(Soda Bread) در ایرلند

یک نان گنبدی که بجای خمیر ترش از سودا برای رسیدن آن استفاده میشود.
بهترین روش برای سرور آن به همراه سوپ هاب غلیظ بهمراه پنیر خامه ای است.
سودا

 

نان وانوکا(Bread Vanocka) در کشور های چک و اسلواکی

نانی است شیرین که به همراه کشمش،پودر بادام و شکر پخته میشود.
بهترین روش سرور آن به هماره کره و قهوه است.
نان وانوکا

 

نان آن لیوند در رژیم صهیونیستی

در اشکال مختلف تهیه شده و از هیچ ماده ای برای پف کردن آن استفاده نمیشود.
بهترین گزینه برای خوردن انواع دیپ و سس های خوراکی است.
آن لیوند

 

نان یوفکا(Bread Injera) در کشور ترکیه

یک نان گرد و بسیار نازک که خیلی شبیه نان لواش است.
بهترینروش سرو آن به همراه پنیر، گوشت پخته و سبزیجات است.

 

نان پیتای کامل(Bread Injera) در کشور لبنان

یک نان دو لایه و تخت که برای لقمه گرفتن و ساندویچ استفاده میشود.
ببهترین گزینه سرو آن با حمص یا خورش سبزیجات است و همچنین برای لقمه های میان وعده گزینه خوبی محسوب میشود.
پیتای کامل

 

نان زو پف(Sweet Puff Bread) در کشورهای سوئیس، اتریش و آلمان

عموما به شکل پیچ یا بافته تهیه میشود.
ببهترین گزینه برای سرو با کره و مرباست و یکی از خوراکی های صبحانه روزهای تعطیل بشمار میرود.
نان زو پف


[تعداد: 6    میانگین: 3.5/5]





اشتراک گذاری


تغییر رنگ سایت

خوبه