برتری و ویژگی های نان سنگک
متخصصان تغذیه اذعان دارند که نان سنگک جزو بهترین نان های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوسدار درست میشود. از ویژگیهای خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت رفع گرسنگی آن می باشد. نان سنگک دارای مقدار زیادی فیبر میباشد و همین امر باعث مشود هضم آن آسان شود و بسیار مورد توجه متخصصان تغذیه قرار بگیرد. وی افزودند: نحوه پخت سنتی این نان و طعمو ظاهر متمایز آن از سایر نانها باعث شده در فرهنگ و سفره ایرانی ارزش بالایی یافته و بخصوص برای صبحانه، وجود نان سنگک در اولویت قرار گیرد.
خاصیت های پزشکی و دارویی نان سنگک
نان سنگک شامل سطح بالایی از آهن، پروتئین، کلسیم و ویتامین ها میباشد.
مصرف این نان برای كودكان نیز بسیار مفید میباشد، مخصوصاً در دورانی كه سلولهای عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار سبب باهوشی و رفتار خوب كودكان می شود.
از طرفی چون برای نان سنگك بیشتر از آرد كامل استفاده می شود و آرد كامل ویتامین ها و املاح آن حفظ شده است بیشتر به مصرف این نان توصیه می شود.
نا گفته نماند نان بربری بعد از نان سنگگ یکی از پر طرفدارترین و مطلوب ترین نانهای ایرانی به شمار میآید، به شرطی که خمیر آن با استفاده از خمیر مایه تهیه شده باشد و تخمیر در آن صورت پذیرد و در درجه حرارت یکنواخت و ملایم پخت شود.
جهت خرید و سفارش اینترنتی نان به وب سایت تنور مراجعه نمایید.
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
sangak ro harja harja nemtonan khob dorostesh konan
بسیار عالی منم همیشه نون سنگگ استفاده میکنیم، چون هم طعمش بهتره هم کیفیت
لطفا نظر خود را درج نمایید